6 Φεβ 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ferrari από… άλλο πλανήτη

Ferrari από… άλλο πλανήτη

Ενθουσιασμένος παρουσιάστηκε ο Φελίπε Μάσα με την F138, μετά τις πρώτες δοκιμές.

Θετικές φαίνεται πως είναι οι πρώτες εντυπώσεις του Φελίπε Μάσα για την F138.

Ομάδες και πιλότοι βρίσκονται ήδη στη Χερέθ, όπου πραγματοποιείται η πρώτη περίοδος των χειμερινών δοκιμών, με τον Βραζιλιάνο να χαρακτηρίζει τη Ferrari «μονοθέσιο από άλλο πλανήτη» ύστερα από τα πρώτα χιλιόμετρα που έκανε στην πίστα της Ισπανίας.

Ο Μάσα τόνισε πως το φετινό μονοθέσιο είναι πολύ καλύτερο από το περσινό, ενώ επικεντρώθηκε στην καλύτερη ισορροπία που έχει η F138.

Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος πιλότος τόνισε πως ακόμη χρειάζεται αρκετή δουλειά, ώστε να είναι έτοιμοι για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς στην Αυστραλία.

«Μπορώ να πω ότι η διαφορά από την περσινή σεζόν είναι τεράστια, είναι σαν το μονοθέσιο να είναι από άλλο πλανήτη. Φέτος η ισορροπία είναι καλύτερη, όπως επίσης και το πίσω μέρος του μονοθεσίου. Ωστόσο, ακόμη πρέπει να κάνουμε πολύ δουλειά, ώστε να ετοιμάσουμε το μονοθέσιο για τον πρώτο αγώνα.

Πρέπει να κατανοήσουμε την πραγματική συμπεριφορά του μονοθεσίου, όμως είμαστε σε καλό δρόμο. Δεν νομίζω ότι θα χάσουμε χρόνο στο να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τι γίνεται, όπως συνέβη πέρυσι. Έχουμε λίγο παραπάνω από ένα μήνα για να συγκεντρωθούμε στη δουλειά μας και να προετοιμαστούμε για τον πρώτο αγώνα», ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου πιλότου.

Οι δοκιμές στη Χερέθ συνεχίζονται σήμερα (6/2) με τον Μάσα να συνεχίζει να βρίσκεται πίσω από το τιμόνι της F138. 


Πηγή: Σπορ FM

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Νεϊμάρ: «Μοναδική απειλή ο Ρούνεϊ»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μια ... 17χρονη αξίας 45 εκατομμυρίων!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:3/2/2013.ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΒΛΑΧΙΩΤΗ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.Α.Ο ΜΥΡΤΙΑΣ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 0-4.ημιχ.0-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: