8 Φεβ 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Η βία καταγράφει την παρακμή μας»

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι του Τάσου Πηλοΐδη εξέδωσε και η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας.


«Η βία καταγράφει την παρακμή μας»
Η ΟΔΚΕ στην ανακοίνωσή της καταδίκασε την επίθεση στο σπίτι του διαιτητή Τάσου Πηλοΐδη, λέγοντας μεταξύ άλλων πως: «Η βία, σε κάθε μορφή της έρχεται να καταγράψει την παρακμή μας. Ο φανατισμός που κρύβεται πίσω από την απρόσωπη βία είναι η άλλη όψη του μαρασμού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΔΚΕ:

«Η βία, σε κάθε μορφή της έρχεται να καταγράψει την παρακμή μας. Ο φανατισμός που κρύβεται πίσω από την απρόσωπη βία είναι η άλλη όψη του μαρασμού. Αν δεν προληφθούν και απομονωθούν τα φαινόμενα της εξωκοινωνικής συμπεριφοράς των οπαδών των ομάδων μας, οι επιπτώσεις που θα επιφέρουν, θα εκτοξεύσουν την αθλητική πραγματικότητα δεκαετίες πίσω στο χρόνο σε συνθήκες που θα μοιάζουν πρωτόγονες. Οι λύσεις και οι προτάσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος της βίας είναι πάρα πολλές και αρκετές είναι άμεσα εφαρμόσιμες. Η αντιμετώπιση δεν μπορεί παρά να συμβαδίζει με τις ευρύτερες ενέργειες που απαιτούνται για τη διαμόρφωση μιας υγιούς κοινωνίας ισότιμων κοινωνικών σχέσεων. Στα πλαίσια αυτά, είναι αναγκαίος ο σεβασμός στους αθλητικούς μας “αντιπάλους”, σαν δείγμα πολιτισμού.

Η ομοσπονδία μας καταδικάζει απερίφραστα ενέργειες σαν τις χθεσινές σε βάρος του διαιτητή μας Τάσου Πηλοΐδη όταν αυτές μάλιστα έγιναν στο σπίτι του εις βάρος του ιδίου και της οικογένειας του». 


Πηγή: Σπορ FM

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σχήμα Βικελίδης με ελάχιστες διαφορές

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στο προπονητικό τιμ της Κέρκυρας ο Μίχος

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Περυσινές αναμνήσεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια: