Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στου Ρέντη στην απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού και μίλησε στους παίκτες για τη νέα εποχή με τον Μίτσελ στον πάγκο.


Ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ελλάδας φρόντισε να μεταβεί στου Ρέντη το απόγευμα της Τρίτης και να αναφερθεί στους παίκτες για το κεφάλαιο Μίτσελ. Μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μαρινάκης του επισήμανε ότι «ο κύριος Μίτσελ είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μας από σήμερα και για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Από εδώ και πέρα θα πρέπει όλοι σας να καταλάβετε ότι θα είναι το απόλυτο αφεντικό.
Θα έχει πια τα κλειδιά της ομάδας. Περιμένω και θέλω από εσάς να τον ακούτε και τον σέβεστε απόλυτα. Όλοι μαζί ενωμένοι και σαν μία οικογένεια θα πετύχουμε αυτά που πρέπει και τους στόχους μας γενικά για την φετινή χρονιά». Επιπλέον ο Βαγγέλης Μαρινάκης τους ξεκαθάρισε ότι «οι δικοί μας στόχοι είναι το νταμπλ και να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορέσουμε στην Ευρώπη».
Σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει ο κ. Μαρινάκης κάθισε αρκετή ώρα στου Ρέντη και ενώ η προπόνηση ξεκίνησε στις 5.30 το απόγευμα. Εκτός από την ομιλία του προς τους παίκτες είχε και άλλες επαφές στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης του Μίτσελ, ο οποίος γνώρισε τους νέους του παίκτες με τους οποίους θα δουλέψει από εδώ και πέρα για το καλύτερο δυνατό. 

Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δεν ηρεμεί με τίποτα ο «Ελέ»!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ηρακλής: «Να γίνονται έλεγχοι ντόπινγκ στη Football League»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σύστημα έδειξε, ενδεκάδα όχι!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κατέθεσε έφεση ο Ολυμπιακός

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:3/2/2013.ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΒΛΑΧΙΩΤΗ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.Α.Ο ΜΥΡΤΙΑΣ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 0-4.ημιχ.0-1