24 Φεβ 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μέσι τώρα και στον πάγο!

Η μορφή του Λιονέλ Μέσι δέσποζε μέχρι πρότινος στο κράνος Σλοβάκου τερματοφύλακα του χόκεϊ στον πάγο που αγωνίζεται στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Βόρειας Αμερικής.

Ο Λιονέλ Μέσι... παίζει και στο NHL! Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν η μορφή του Μέσι φιγουράρει στο κράνος του Σλοβάκου τερματοφύλακα Πέντερ Μπούνταζ.
Στο επαγγελματικό πρωτάθλημα του χόκεϊ στον πάγο (σε ΗΠΑ και Καναδά) ο Μέσι ενδεχομένως να περνούσε απαρατήρητος, ωστόσο ο 30χρονος γκόλι των Montreal Canadiens προκαλεί πάντα το ενδιαφέρον με τις επιλογές του στα κράνη.
Στο μπροστινό μέρος τον συνοδεύει πάντα ο Νεντ Φλάντερς, ένας ήρωας της μοναδικής σειράς "The Simsons". "Φλάντερς" είναι το παρατσούκλι του αθλητή!
Στην προηγούμενη ομάδα του, τους Colorado Avalance, ο Μπούνταζ είχε στη θέση του Μέσι τον πολυπρωταθλητή των MotoGP, Βαλεντίνο Ρόσι.
Πάντως, ο Μπούνταζ αποφάσισε να απομακρυνθεί από τα κόμικ και τους διάσημους αθλητές και παρουσίασε το νέο κράνος του, το οποίο είναι βαμμένο στα χρώματα των Canadiens: Κόκκινο, λευκό και μπλε με το απαραίτητο πλατανόφυλλο φυσικά. 

Πηγή: Sport 24

Δεν υπάρχουν σχόλια: