17 Φεβ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Έχει καταντήσει δημοπρασία η Formula 1»

Αιχμές για τον τρόπο που λειτουργεί η Formula 1 άφησε ο Χάιμε Αλγκερσουαρί μετά την απώλεια της θέσης του στην Toro Rosso.

«Έχει καταντήσει δημοπρασία η Formula 1»
Οργισμένος για το γεγονός ότι δεν κατάφερε να βρει θέση σε κάποια ομάδα της Formula 1 εμφανίστηκε ο Χάιμε Αλγκερσουαρί. Ο 22χρονος πιλότος έχασε τη θέση του στην Toro Rosso μετά από δυόμισι χρόνια και τόνισε πως το πρωτάθλημα έχει πλέον μετατραπεί σε δημοπρασία, καθώς επιλέγονται όχι οι καλύτεροι πιλότοι, αλλά αυτοί που φέρνουν χορηγούς.

«Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι μετά την ακατανόητη απόφαση της Red Bull να μη με υπολογίζει για το 2012, θα έπρεπε να δώσω τέτοια μάχη εκτός πίστας. Είχα την πεποίθηση σε όλη τη διάρκεια του 2012 ότι η θέση μου στην ομάδα ήταν ασφαλής. Μου το είχαν πει και το θεώρησα αληθινό. Δυστυχώς η Formula 1 έχει γίνει πλέον μία δημοπρασία», αναφέρει δήλωση του Ισπανού που μοιράστηκε από το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί.

«Παρότι η οικονομία της Ισπανίας είναι στη χειρότερη κατάσταση της σύγχρονης ιστορίας της, ξέρω πόσο καλός είμαι και πιστεύω πως άξιζα μια θέση στη Formula 1», προσθέτει ο Αλγκερσουαρί, που πέρυσι κατέλαβε τη 14η θέση στο πρωτάθλημα με 26 βαθμούς. 


Πηγή: Σπορ FM

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ουζουνίδης: «Ακόμα δεν έχουμε πετύχει τίποτα»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Προσγειωμένος ο Τότι

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Προσοχή στον Αγκάνθο"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πάγκαλος: Να απολύσουμε δημόσιους υπαλλήλους

Δεν υπάρχουν σχόλια: