6 Μαρ 2013

Εν αναμονή της συνάντησης όλη η ΑΕΚ

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕΤΟΧΟΥΣ-ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΒΙΝΤΙΑΔΗ
Τις βουλές του Βιντιάδη περιμένουν στην ΑΕΚ
Του ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ
Στον... αστερισμό της συνάντησης των μετόχων με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και την εξέλιξη των επαφών του Δημήτρη Βιντιάδη κινείται ξανά η ΑΕΚ. Επειτα από τη διακοπή της γενικής συνέλευσης και τον ορισμό της για τις 22 Μαρτίου, το διάστημα που μεσολαβεί αναδεικνύεται ως κρίσιμο για το μέλλον της εταιρείας.
Εάν πραγματοποιηθεί η συνάντηση και προκύψει κάτι σημαντικό ή εάν υπάρξει κάποια ουσιαστική κίνηση από τον υποψήφιο επενδυτή, τότε θα μπει η υπόθεση σε μια σειρά. Ειδάλλως, θα υπάρξει νέα παράταση και αμφιβολία για το μέλλον.
Οπως φαίνεται, οι δύο υποθέσεις είναι αλληλένδετες. Δηλαδή, ο Παππάς περιμένει τις εξελίξεις με τον Βιντιάδη, προκειμένου να προκαλέσει τη συνάντηση με τον Μελισσανίδη, παρουσία και του Νοτιά. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίσσονται με θετικό τρόπο. Αν και συνομιλητές του Βιντιάδη επαναλαμβάνουν μονότονα τις τελευταίες μέρες πως τα πράγματα είναι σε καλό δρόμο, αυτό δεν εμφανίζεται με πραγματικές κινήσεις.
Θεωρητικά, χθες αναμενόταν συνάντηση ή επικοινωνία του Βιντιάδη με τον Δημητρέλο, στην οποία θα τον ενημέρωνε για τις επαφές του και το επίπεδο των συνεργασιών που έχει επιτύχει. Και πάλι όμως η συνάντηση μεταφέρθηκε για άλλη στιγμή και φαίνεται πως απομένουν κάποιες λεπτομέρειες ακόμα. Πότε μπορεί να ολοκληρωθεί αυτή η πολύκροτη υπόθεση, πότε και ποιος θα θέσει ένα τέρμα, ώστε να φανεί αν μπορεί τελικά ή όχι ο Βιντιάδης να είναι μέρος της λύσης, παραμένει άγνωστο. Φαίνεται πάντως πως κάποιοι εκ των οργανωμένων θέτουν ως τελικό όριο την 22α Μαρτίου 

Πηγή: Goal

Ιδού το «παλάτι» του Άκη στην Ακρόπολη

 

Στον Κουτσολιάκο ο Μαυρίας

 

ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΗΣ 10ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Ο Παναθηναϊκός περιμένει το... γερμανικό δώρο!

 

Λένον: Αν τροφοδοτήσουμε σωστά τον Σαμαρά...

 

Ο Σαββίδης... πολιτεύεται!

 

Στο ίντερνετ τα εισιτήρια με Άρη

Δεν υπάρχουν σχόλια: