7 Μαρ 2013

"Ο Πιστόριους ήταν πάντα οπλισμένος και κυκλοθυμικός"

Νέα στοιχεία για τον χαρακτήρα του Όσκαρ Πιστόριους αλλά και τις συνήθειες του είδαν το φως της δημοσιότητας. Άνθρωποι που γνωρίζουν τον διάσημο Παραολυμπιονίκη τον χαρακτηρίζουν κυκλοθυμικό, ψυχωτικό και εθισμένο με τα όπλα!

"Αυτό που συνέβη ήταν σαν να το περιμέναμε" λέει ο Μαρκ Μπάτσελορ, πρώην ποδοσφαιριστής που γνωρίζει προσωπικά τον Πιστόριους.
Μάλιστα τον περιγράφει ως ένα τύπο που άλλαζε εύκολα διάθεση. "Μπορούσε ξαφνικά να θυμώσει και να τσακωθεί".
Μάλιστα όπως τονίζει ο Μπάτσελορ, ο Πιστόριους είχε φτάσει στο σημείο να πιστεύει πως η σύντροφος του τον απατούσε μαζί του.
"Moυ έλεγε πως δεν με φοβάται και πως ξέρει που βρίσκομαι και με προκαλούσε να πάω σπίτι του για καβγά" δηλώνει ο Μπάτσελορ περιγράφοντας τον Πιστόριους ως έναν μεθυσμένο που ούρλιαζε και έβριζε δια τηλεφώνου.
 Ο πρώην ποδοσφαιριστής παράλληλα ισχυρίστηκε πως ο Πιστόριους οπλοφορούσε σε μόνιμη σχεδόν βάση.
Την άποψη αυτή ενίσχυσε και ο Κάρβελ Γουέμπ, προσθέτοντας πως ο Πιστόριους είχε κάνει αίτηση προκειμένου να γίνει συλλέκτης όπλων αποκτώντας περισσότερα από τέσσερα που προβλέπει ο νόμος στη Νότιο Αφρική.
Ο πυγμάχος Κέβιν Λερένα, επίσης φίλος του "Blade Runner" σχολίασε πως το όπλο το οποίο είχε πάνω του ο Πιστόριους εκπυρσοκρότησε τον περασμένο Ιανουάριο σε καφετέρια!
"Ήταν ένα τεράστιο λάθος αυτό που συνέβη, δεν είχε πρόθεση. Θα μπορούσε βέβαια να έχει τραγικές συνέπειες. Ήμασταν όλοι πολύ τυχεροί εκείνη τη μέρα και ο Όσκαρ είχε απολογητικό ύφος. Τα όπλα είναι πολύ επικίνδυνα ".
Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως το συγκεκριμένο περιστατικό δεν έχει καταγραφεί στα αρχεία της αστυνομίας, ούτε επιβεβαιώθηκε από το συγκεκριμένο εστιατόριο.
"Ήταν ωραίος τύπος που μπορούσε να κάνει πλάκα με τους φίλους του, δεν προέβη σε απερίσκεπτες ενέργειες ούτε η στάση του ήταν επιθετική στην παρέα" πρόσθεσε ο Λερένα. 

Πηγή: Sport 24

Δεν υπάρχουν σχόλια: