5 Μαρ 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μάχη στο Vestfallen

Το βράδυ της Τρίτης στο «Vestfallen» η πρωταθλήτρια Γερμανίας, Ντόρτμουντ, θα αντιμετωπίσει την ουκρανική Σαχτάρ, σε ένα ενδιαφέρον ματς, έπειτα από το 2-2 του πρώτου αγώνα.


Η Μπορούσια έχει το προβάδισμα, αλλά η ρεβάνς στη Βεστφαλία για τους «16» του Champions League αναμένεται με μεγάλη προσμονή από τους ποδοσφαιρόφιλους αναφορικά με την ομάδα που θα συνεχίσει την πορεία της στη διοργάνωση.
Για τη Ντόρτμουντ το Champions League αποτελεί τον μοναδικό στόχο για τη φετινή σεζόν, αφού στην Bundesliga παραμένει στο -17 από την Μπάγερν Μονάχου, ενώ είναι ήδη αποκλεισμένη και από το Κύπελλο.
Στα αγωνιστικά ο Γιούργκεν Κλοπ αναμένεται να έχει στη διάθεσή του τον Χούμελς. Από την άλλη πλευρά, η Σαχτάρ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, ενώ σημαντικό στοιχείο αποτελεί ότι η ουκρανική ομάδα δεν έχει ρυθμό διότι παραμένει σε απραξία από το 2012 και το πρωτάθλημα αρχίζει ξανά στις 10 Μαρτίου.
Αναφορικά με την ιστορία της Μπορούσια απέναντι σε ομάδες από την Ουκρανία,έχει τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς ως γηπεδούχος, ενώ η Σαχτάρ έχει στη Γερμανία δύο νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία.
Πιθανές ενδεκάδες:
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντενφελερ, Σμέλτσερ, Σαντάνα, Σούμποτιτς, Πίστσεκ, Μπέντερ, Γκουντογκάν, Ρόις, Γκέτσε, Μπλατσικόφσκι, Λεβαντόφσκι
ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ: Πιάτοφ, Ρατ, Ρακίτσκι, Τσιγκρίνσκι, Σρνα, Φερναντίνιο, Χούμπσμαν, Τάισον, Μκιταριάν, Τεϊσέιρα, Λουίς Αντριάνο 

Πηγή: Sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: