6 Μαρ 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανησυχία για Πετρόπουλο


Ανησυχία για ΠετρόπουλοΣφίξιμο στη γάμπα έχει ο Αντώνης Πετρόπουλος και αύριο θα φανεί κατά πόσο θα είναι έτοιμος για το ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο «Καραϊσκάκη».

Στο ματς με το μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας φέτος, απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη», η ΑΕΚ δεν θα έχει σίγουρα το «μηχανάκι» της στο χώρο του κέντρου, Παύλο Μητρόπουλο. Κινδυνεύει να παίξει χωρίς τους δύο βασικούς της μπακ, Βαλεντίνο Βλάχο και Τάσο Τσουμάγκα. Τώρα περνά την ίδια αγωνία και για τον καλύτερο επιθετικό της, Αντώνη Πετρόπουλο.

Ο 27χρονος φορ ταλαιπωρείται από ένα σφίξιμο στη δεξιά γάμπα και οι πόνοι δεν τον εγκατέλειψαν ακόμη και μετά το σημερινό πρόγραμμα αποφόρτισης. Ο Πετρόπουλος θα δοκιμάσει την Πέμπτη κι εφόσον συνεχίσει να πονά, θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης. Ίσως, δε, σε αυτή την περίπτωση να προφυλαχθεί εν όψει και των επόμενων αγώνων, στους οποίους-κακά τα ψέματα-η «Ένωση» έχει πολύ πιο βάσιμες ελπίδες να συγκεντρώσει βαθμούς.

Σε περίπτωση που λείψει ο «Πετρογκόλ», είναι άγνωστο ποιος θα κληθεί να καλύψει το κενό. Φουρτάδο και Κατσικοκέρης δεν έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του Έβαλντ Λίνεν και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί σχήμα χωρίς κλασικό σέντερ φορ. 


Πηγή: Σπορ FM

Ιδού το «παλάτι» του Άκη στην Ακρόπολη

 

Στον Κουτσολιάκο ο Μαυρίας

 

ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΗΣ 10ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Ο Παναθηναϊκός περιμένει το... γερμανικό δώρο!

 

Λένον: Αν τροφοδοτήσουμε σωστά τον Σαμαρά...

 

Ο Σαββίδης... πολιτεύεται!

 

Στο ίντερνετ τα εισιτήρια με Άρη

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Καθαρίζουν» Γιουβέντους και Παρί

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παίρνουν λεφτά παίκτες και υπάλληλοι

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Έχουμε πόλεμο»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Δεν έχω υπογράψει στον Ολυμπιακό» Ο Μπουχαλάκης ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κάτι επίσημο

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χρυσό αντίγραφο του ποδιού του Μέσι αξίας 4 εκατομμυρίων ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: