25 Ιουλ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παίκτες αξίας 12 εκ. ευρώ στον Ολυμπιακό

Σαβιόλα Κάμπελ Μετζανί ΡομπέρτοΜεταγραφικός οργασμός! Χαβιέρ Σαβιόλα, Καρλ Μετζανί, Ρομπέρτο και Τζόελ Κάμπελ. Μέσα σε 24 ώρες ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιθανό να κλείσει τέσσερις σπουδαίες μεταγραφές που η συνολική τους αξία αγγίζει τα 12 εκ. ευρώ.

Το βράδυ της Πέμπτης οριστικοποιήθηκε μία από τις σπουδαιότερες μεταγραφές στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Χαβιέρ Σαβιόλα για τα επόμενα δυο χρόνια.
Κι ενώ όλοι περίμεναν πως η μέρα θα κλείσει με την απόκτηση του Αργεντινού παικταρά, ήρθαν άλλες τρεις περιπτώσεις παικτών για να βάλουν "φωτιά" στο ρεπορτάζ.
Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Ο Χαβιέρ Σαβιόλα ήρθε στη χώρα μας το μεσημέρι της Τετάρτης και στις 20:30 μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπου αποθεώθηκε από τον κόσμο των ερυθρολεύκων. Στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο δυο ετών και πλέον θα φορά τη φανέλα με το 9.
Λίγες ώρες αργότερα σας ενημερώσαμε για την άφιξη του Καρλ Μετζανί στην Ελλάδα και τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό.
Εκεί που λέγαμε πως οι μεταγραφές τελείωσαν το Sport24.gr αποκάλυψε τις επαφές της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την Άρσεναλ για τον δανεισμό του νεαρού ακραίου επιθετικού Τζόελ Κάμπελ.
Κλείνοντας να πούμε πως κατά τη διάρκεια της Πέμπτης στην Ελλάδα αναμένεται και ο Ισπανός τερματοφύλακας Ρομπερτο Χιμένεθ.
Η συνολική αξία των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών αγγίζει τα 12 εκ. ευρώ και φυσικά μαζί με την αξία ανεβαίνουν επίπεδο και οι πρωταθλητές Ελλάδας.
Ας τα δούμε αναλυτικά...
Ρομπέρτο Χιμένεθ: 4 εκ. ευρώ
Χαβιέρ Σαβιόλα: 3 εκ. ευρώ
Καρλ Μετζανί: 2.5 εκ. ευρώ
Τζόελ Κάμπελ: 2.5 εκ. ευρώ
ΣΥΝΟΛΟ: 12 εκ. ευρώ
Αν στη θέση του Κάμπελ βάλουμε τον Μολό, τότε το ποσό εκτοξεύεται στα 15.5 εκ. ευρώ!
* Η αξία των ποδοσφαιριστών είναι με βάση το transfermarkt

Πηγή: Sport 24

Live Streaming. 21:45 Linfield FC vs AO Xanthi

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: