6 Σεπ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αυτοκαταστροφική η Μπαρτσελόνα


Αυτοκαταστροφική η ΜπαρτσελόναΠρωτότυπο επίθετο χρησιμοποίησε ο Χαβιέ Μασεράνο για να χαρακτηρίσει τον τρόπο παιχνιδιού της Μπαρτσελόνα, μιλώντας στην εφημερίδα «As». «Είμαστε… αυτοκαταστροφικοί», είπε με έμφαση.
Ο τρόπος με τον οποίον αγωνίζεται η Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια έχει προκαλέσει το θαυμασμό, ίσως και τον φθόνο πολλών. Η ποιότητα του ποδοσφαίρου, συνδυαζόμενη με τα εκπληκτικά αποτελέσματα, ανάγκασαν τους περισσότερους να ισχυριστούν πως η «Μπάρτσα» παίζει το ποδόσφαιρο του… επόμενου αιώνα. Λίγοι, όμως, θα μπορούσαν να σκεφτούν το επίθετο που χρησιμοποίησε ο Χαβιέ Μασεράνο για να χαρακτηρίσει το παιχνίδι της ομάδας του, σε συνέντευξή του στην «As» και το οποίο προκαλεί, το λιγότερο, έκπληξη.
«Ο τρόπος που η ομάδα μου αγωνίζεται είναι… αυτοκαταστροφικός. Όχι πάντα, αλλά αρκετές φορές παίζουμε έτσι. Ενώ θα έπρεπε να είμαστε πιο κυνικοί, προτιμούμε να δώσουμε θέαμα, περιπλέκοντας τις καταστάσεις. Ίσως θα έπρεπε να γίνουμε πιο απλοί», είπε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός μέσος.
Αν μη τι άλλο, κάτι ανάλογο δεν έχει ειπωθεί στο παρελθόν. Ενδεχομένως τα επίθετα, όταν γίνεται αναφορά στη Μπαρτσελόνα, έχουν αρχίσει να… στερεύουν.

Πηγή: Σπορ FM

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Live Streaming..FIBA Eurobasket 2013.15:30+18:45+22:00 Eastern European Summer Time

Δεν υπάρχουν σχόλια: