7 Σεπ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ «Καθαρή» η μαγνητική του Σπανούλη

«Καθαρή» η μαγνητική του Σπανούλη
Ελαφρύ διάστρεμμα έδειξαν οι εξετάσεις του Βασίλη Σπανούλη που δε θα αγωνιστεί κόντρα στην Τουρκία και πλέον γίνονται προσπάθειες για να παίξει την Κυριακή (8/9) απέναντι στους Ιταλούς. Η Εθνική θα παραταχθεί οριστικά δίχως τον Σπανούλη κόντρα στους Τούρκους στις 22:00 και πλέον όλες οι προσπάθειες γίνονται ώστε να είναι έτοιμος για την αυριανή αναμέτρηση με τους Ιταλούς που ενδεχομένως να κρίνει και την θέση της Ελλάδας στον όμιλο.
Το θετικό για τον Σπανούλη είναι πως δεν έχει κάτι σοβαρό, όπως τουλάχιστον έδειξε η μαγνητική τομογραφία επιβεβαιώνοντας έτσι τις αρχικές εκτιμήσεις για ελαφρύ διάστρεμμα.
Πλέον το βράδυ του Σαββάτου, ο Αντρέα Τρινκιέρι θα έχει στη διάθεσή του μόλις δύο «καθαρούς» γκαρντ τον Σλούκα και τον Ζήση, με τον Ιταλό ωστόσο να έχει πει και ο ίδιος πως έχει συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό του ώστε να καλυφθεί αυτή η απουσία.
Αν όλα πάνε καλά ο «V-Span» θα είναι έτοιμος για το απογευματινό παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στην Ιταλία και προς αυτή την κατεύθυνση «δουλεύει» το ιατρικό τιμ.

Πηγή: Goal
Live Streaming.22:00 Turkey - Greece FIBA Eurobasket 2013 (χωρις διακοπες την ωρα του αγωνα...)

Δεν υπάρχουν σχόλια: