13 Σεπ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα σενάρια της Εθνικής ομάδας


Απομένουν δυο αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η δεύτερη φάση του Ευρωμπάσκετ και όλα είναι ρευστά, παρά την μεγάλη νίκη της Εθνικής ομάδας απέναντι στην Ισπανία.
Λουμπλιάνα-αποστολή: Γιάννης Πάλλας
Με βάση το πρόγραμμα που ακολουθεί για να μην εξαρτάται από κανέναν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θέλει δυο νίκες επί της Σλοβενίας αύριο και της Κροοατίας την Δευτέρα.
Βέβαια, μπορεί να περάσει ακόμη και αν χάσει αύριο από τους Σλοβένους και κερδίσει η Κροατία την Ιταλία, γεγονός που μας φέρνει σε δύσκολη θέση. Τότε με νίκη την Δευτέρα επί της Κροατίας και ήττα των Ισπανών από την Ιταλία, μένουν έξω οι “φούριας ρόχας”!
Σ' αυτή την περίπτωση μπορύμε να μείνουμε εκτός μόνο εάν η Φινλανδία κερδίσει την Σλοβενία την Δευτέρα και ισοβαθμίσει με την Ισπανία και την Ελλάδα. Εκεί, επειδή θα έχουμε τις ίδιες νίκες, τότε μετράει η διαφορά πόντων και εάν οι ισπανοί κερδίσουν με μεγάλη διαφορά τους «βίκινγκ» τότε περνούν εκείνοι και μένουμε εκτός, καθώς στην τριιπλή ισοβαθμία έχοντας ίδιες νίκες θα παίξουν ρόλο οι διαφορές πόντων στις μεταξύ μας αναμετρήσεις. Αλλά αυτό είναι ένα ακραίο σενάριο που δεν συγκεντρώνει πιθανότητες να πραγματωθεί.
Εν κατακλείδι, η Εθνική θέλει δυο νίκες για να έχει το κεφάλι της ήσυχο, ενώ αν κερδίσει μόνο το ένα από τα δυο αποτελέσματα θα εξαρτηθεί τι θα κάνουν οι αντίπαλοι της.
ΙΤΑΛΙΑ 2-1
ΣΛΟΒΕΝΙΑ 2-1
ΚΡΟΑΤΙΑ 2-1
ΕΛΛΑΔΑ 1-2
ΙΣΠΑΝΙΑ 1-2
ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ 1-2 

 

Πηγη:OnSports.gr

14:30 LIVE: Λονγκ Λάιονς - Παναθηναϊκός

Live Streaming.15:30  Lithuania vs Belgium.FIBA Eurobasket 2013

Live Streaming. 18:45  Ukraine vs Serbia.FIBA Eurobasket 2013

Live Streaming.22:00  France vs Latvia FIBA Eurobasket 2013 Eastern European Summer Time

Δεν υπάρχουν σχόλια: