30 Σεπ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μπαρτζώκας: "Όλοι οι παίκτες έχουν μεγάλο κίνητρο"

Για το γεμάτο φετινό ρόστερ, την πρόκληση της παραμονής του στον πάγκο του Ολυμπιακού για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν και τις μεταγραφές-επένδυση που έγιναν, μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Διαβάστε όλα όσα είπε στη Media Day των "ερυθρολεύκων"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στη Media Day του Ολυμπιακού για το ρόστερ του Ολυμπιακού που είναι πιο γεμάτο φέτος, το ανομοιογενές σύνολο που είναι επηρεασμένο από το Ευρωμπάσκετ καθώς και το τεράστιο κίνητρο των παικτών του.
Ο κόουτς του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στη δική του δουλειά που απαιτεί την καλύτερη δυνατή διαχείριση του υλικού που έχει στα χέρια του και φυσικά για την πρόκληση να βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον πάγκο των πρωταθλητών Ευρώπης.
Για την πρόκληση του πάγκου του Ολυμπιακού: "Είναι μεγάλη πρόκληση που είμαι στην καθοδήγηση μιας τόσο σημαντικής ομάδας. Το να είσαι μέλος του Ολυμπιακού συνεπάγεται δύσκολη χρονιά με μεγάλες απαιτήσεις και πολλές υποχρεώσεις. Εύχομαι να έχουμε υγεία και νέες προκλήσεις έρχονται για όλους μας, όπως και νέες επιτυχίες".
Για το φετινό ρόστερ: "Όλοι είδαν πέρσι ότι υπάρχει φθορά με τόσα πολλά παιχνίδια. Συζητήσαμε με τη διοίκηση και νιώθω πως φέτος έχουμε πιο βαθύ ρόστερ, με τουλάχιστον τρεις παίκτες σε κάθε θέση με ταλέντο. Η σεζόν τελείωσε για μας πέρσι στο πρωτάθλημα χωρίς τους δύο βασικούς γκαρντ, τον Μάντζαρη και τον Λο. Για να μη συμβεί το ίδιο, προσπαθήσαμε να μεγαλώσουμε το ρόστερ μας".
Για τις θέσεις των ψηλών: "Οι περσινοί παίκτες με τα δεδομένα που υπήρχαν, γιατί ο Ντόρσεϊ έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδας, βοήθησαν. Κάναμε μια αλλαγή που δεν θέλαμε να κάνουμε και δεν υπήρχαν πολλές επιλογές. Φέτος για να μη βρεθούμε στην ίδια θέση κάναμε κάτι από πριν. Έχουμε παίκτες σε όλες τις θέσεις, πιστεύω πως είμαστε γεμάτοι και μένει να έχουμε καλή χημεία και ατμόσφαιρα".
Για το κίνητρο των παικτών του: "Δεν χρειάζεται να δώσω εγώ κανένα κίνητρο. Οι παίκτες που είναι εδώ έχουν κίνητρο ατομικό και ομαδικό. Το έχουν από μόνοι τους. Και οι νέοι παίκτες έχουν μεγάλο κίνητρο, είναι ευτυχισμένοι που ήρθαν σε αυτό το σύλλογο".
Για την διαχείριση που πρέπει να κάνει: "Σχεδόν όλες οι ομάδες έχουν πρόβλημα. Δεν έχουμε παίκτη που να είναι στο ίδιο επίπεδο φόρμας με κάποιον άλλο. Το Ευρωμπάσκετ με έμμεσο ή άμεσο τρόπο μας επηρέασε. Ο Λοτζέσκι ήρθε τραυματίας, ο Σπανούλης το ίδιο, ένας δύο παίκτες μας γύρισαν με ψυχολογικά προβλήματα από αυτό... Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα ανομοιογενές σύνολο που πρέπει να γίνει ομάδα. Οι τίτλοι κρίνονται στο μέσο και το τέλος της χρονιάς, όμως, και είμαστε αισιόδοξοι πως θα βρεθούμε σύντομα στο ίδιο επίπεδο".
Για την επένδυση στους νέους: "Εμείς κάναμε μια εισήγηση, μιλάμε για τους Παπαπέτρου, Αγραβάνη και Χριστοδούλου, η διοίκηση το έκανε πράξη, υπέγραψαν πολυετή συμβόλαια και πιστεύουμε πως θα είναι διεθνείς τα επόμενα χρόνια. Η ένταξή τους σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο εξαρτάται από τους ίδιους. Εμείς είμαστε εδώ για να τους βοηθήσουμε".

Πηγή: Sport 24

LIVE η Super League


Live Streamimg.22:00 Everton FC vs Newcastle United.England Barclays Premier League.Eastern European Summer Time

Δεν υπάρχουν σχόλια: