3 Σεπ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΕΜΠΟΔΙΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ.«Ξέσπασαν» στη Σλοβακία οι Νεάνιδες

«Ξέσπασαν» στη Σλοβακία οι Νεάνιδες
Μετά την ήττα από την Ιταλία, που την οδήγησε στο «δύσκολο» δρόμο για την πρόκριση στα προημιτελικά, η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Νεανίδων συνέτριψε 17-5 τη Σλοβακία, για την 3η αγωνιστική του Γ' ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη. Με τη νίκη αυτή το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατέκτησε τη 2η θέση στον συγκεκριμένο όμιλο και την Τετάρτη (4/9, 17:30) θα αντιμετωπίσει τη Μεγάλη Βρετανία, που πήρε την 3η θέση στον Δ' όμιλο, στον αγώνα μπαράζ (χιαστί) για την πρόκριση στην οκτάδα.
Αν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεπεράσει το εμπόδιο των Βρετανίδων θα αγωνιστεί στον προημιτελικό με αντίπαλο τη Ρωσία την Πέμπτη (5/9, 16:15).
Τα οκτάλεπτα: 6-2, 1-1, 8-2, 2-0.
Τα γκολ της Ελλάδας πέτυχαν οι: Πλευρίτου Ελευθ. 5, Ξενάκη 4, Πλευρίτου Βασ. 3, Χυδηριώτη 2, Ελευθεριάδου 2, Νιαρχάκου 1.
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Μορφέσης, δήλωσε για τη συνέχεια: «Να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της Βρετανίας στο επόμενο ματς και να πάμε με καλή ψυχολογία στον προημιτελικό κόντρα στη Ρωσία. Έχουν πολύ άγχος τα κορίτσια και πρέπει να το αποβάλουν».

Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: