26 Σεπ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αρης σε πτώση, Ολ. Βόλου για πρόκριση

Με γκολ του Γιάννη Κατσίκη στο 74' ο Ολυμπιακός Βόλου κέρδισε 1-0 στο ΕΑΚ Βόλου τον Αρη και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας
Ούτε στο Κύπελλο κόντρα σε ομάδα μικρότερης κατηγορίας κατάφερε να πάρει το αποτέλεσμα, που θα ήθελε, ο Αρης. Ο Μιλίνκοβιτς προχώρησε σε αλλαγές, αλλά οι κίτρινοι και πάλι παρουσίασαν προβληματική εικόνα. Ακόμα και ο Αγκάνθο στην επιστροφή του δεν κατάφερε να δώσει την κατάλληλη επιθετική ώθηση, ενώ ο Τριανταφυλλάκος στη μεγαλύτερη ευκαιρία του Αρη αστόχησε στο 55'. Με πρωταγωνιστή τον Μπρέσκα οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα και επιβραβεύτηκαν για την υπεροχή τους στο 74' χάρη σε τέρμα της χρυσής αλλαγής του Βαζάκα, του Κατσίκη. Στις 31 Οκτωβρίου η ρεβάνς στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Μοιρασμένο ήταν το παιχνίδι στο α' μέρος με τις δύο ομάδες να δημιουργούν κάποιες καλές στιγμές στην αντίπαλη εστία, αλλά να μην βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Ολυμπιακός έδωσε χώρο στον Αρη, που προσπαθούσε σε "σετ" παιχνίδι να δημιουργήσει επικίνδυνες στιγμές, ενώ αντίθετα οι ερυθρόλευκοι επεδίωκαν να απειλήσουν μέσω αντεπιθέσεων.
Πρώτος απείλησε ο Αρης με τον Τριανταφυλλάκο στο 18' (απόκρουσε ο Γκίτκος), ενώ απάντησε ο Ολυμπιακός με άστοχο σουτ του Γκούρμα στο 22'. Το ημίχρονο έκλεισε με την καλύτερη ευκαιρία του α' μέρους όταν ο Μπουζάνης απόκρουσε εντυπωσιακά σουτ του Μπρέσκα, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για πέναλτι στο 32' όταν η μπάλα βρήκε το χέρι του Τσουμάνη.
Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός Βόλου μπήκε με πιο επιθετικές διαθέσεις με τον Μπρέσκα να εξακολουθεί να είναι πολύ δραστήριο. Στο 49' είχε καλή στιγμή με σουτ του Καπετάνου, που πέρασε άουτ, αλλά παρά την πρωτοβουλία των γηπεδούχων την κλασσική ευκαιρία τη δημιούργησε ο Αρης. Ο Ιμπε σέντραρε, αλλά η κεφαλιά ψαράκι του Αγγελούδη πέρασε ελάχιστα άουτ στο 55'.
Η εικόνα παρέμεινε ίδια και στη συνέχεια με τον Αρη οπισθοχωρημένο να ψάχνει αντεπιθέσεις και τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να βρει διαδρόμους. Στην προσπάθεια αυτή ο Βαζάκας έριξε στη μάχη Κατσίκη και Γιενγκά, ενώ ο Μιλίνκοβιτς απάντησε με Αγκάνθο και Μανιά. Η πίεση των ερυθρολεύκων τελικά επιβραβεύτηκε στο 74' όταν ο Κατσίκης νίκησε με σουτ έξω από την περιοχή τον Μπουζάνη, ανοίγοντας το σκορ. Ο Αρης δεν μπόρεσε να αντιδράσει, ο Ολυμπιακός έψαξε το δεύτερο γκολ, αλλά το 1-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Ολυμπιακός Βόλου (Γιώργος Βαζάκας): Γκίτκος, Καρράς, Κατσιαρός, Μελίσσης, Αρβανίτης, Ρόκας (83' Πινδώνης), Ολίσε (58' Κατσίκης), Μπρέσκα, Ακόστα, Καπετάνος, Γκούρμα (64' Γιενγκά).

Άρης (Ζόραν Μιλίνκοβιτς): Μπουζάνης, Καραγκούνης, Τσουμάλης, Έλσνερ, Πουλίδο, Οικονομόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Σουνάς (67' λ.τ Νταμαρλής), Ιμπέχ (60' Αγκάνθο), Καραγιάννης (72' Μανιάς), Αγγελούδης.

Πηγή: Sport.gr

Live Streamiaming.20:15 Zalgiris vs Fenerbahce.International Tournaments Eastern European Summer Time

Δεν υπάρχουν σχόλια: