27 Σεπ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φραγκουλάκης: "Εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ"

Ο Μίχαλης Φραγκουλάκης έκανε δηλώσεις για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Διαβάστε τι δήλωσε.

Στο ραδιοφωνικό σταθμό "NOVAΣΠΟΡ FM 94,6" μίλησε ο παίκτης του ΟΦΗ Μιχάλης Φραγκουλάκης. Εξέφρασε την πίστη του ότι εύκολα ή δύσκολα ο ΟΦΗ θα πάρει τη νίκη απέναντι στον "Δικέφαλο".
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για τη νίκη επί της Καλλιθέας: "Ηταν ένα ματς δύσκολο, όπως γίνεται με τις με ομάδες β εθνικής. Είδαμε, άλλωστε, εκπλήξεις απέναντι σε ομάδες από τη Σούπερ Λίγκα. Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Πήραμε στο τέλος τη νίκη, που μας δίνει πλεονέκτημα για τη ρεβάνς. Στο δεύτερο ημίχρονο η Καλλιθέα κλείστηκε και έκανε φάσεις από αντεπιθέσεις. Αν εμείς σκοράραμε νωρίτερα σε κάποιες ευκαιρίες, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά και ίσως παίρναμε μια πιο εύκολη νίκη".
Για το αν ο ΟΦΗ δυσκολεύεται να "δέσει", λόγω των πολλών νέων παικτών: "Οι πολλοί παίκτες φέρνουν προβλήματα και είναι δύσκολη δουλειά στο μοντάρισμά της. Πρέπει να δέσει σαν ομάδα. Αυτό που μας έχει προβληματίσει είναι ότι δεν βάζουμε γκολ και δεν έρχονται νίκες. Σε πέντε ματς δεν έχουμε νίκη και αυτό μας αγχώνει. Υπάρχει πίεση από τον κόσμο, θέλει να δει αποτελέσματα, είναι στα πόδια μας να τα διορθώσουμε όλα. Δουλεύουμε στην προπόνηση ελπίζω αργά ή γρήγορα να διορθώσουμε το πρόβλημα του γκολ".
Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ: "Ο κόσμος του ΟΦΗ είναι πάντα δίπλα στην ομάδα, το γήπεδο είναι γεμάτο κάθε φορά, αυτό περιμένουμε και με τον ΠΑΟΚ. Παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες, που έχει βάλει ψηλά τον πήχη. Είμαστε σε δύσκολη θέση και πιστεύω ότι χρειαζόμαστε περισσότερο τη νίκη, διότι αν δεν τα καταφέρουμε θα υπάρξει πιο πολλή πίεση. Θέλω να πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα πάρουμε το παιχνίδι. Πιστεύω όλα τα παιδιά να έχουν συνειδητοποιήσει που βρίσκονται και να δώσουμε το 100% την Κυριακή".  

Πηγή: Sport 24
Live Sreaming.20:15 Olympiakos - Besiktas International Tournaments


Live Gtreaming.21:30 FC Augsburg - Borussia Monchengladbach.Germany 1. Bundesliga 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Super League: Βοσκάκης στη Νέα Σμύρνη, Μάνταλος στο «Γεντί Κουλέ»

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Πετάει» για την... πρόβα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: