30 Σεπ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Pre-game: Πλατανιάς - Πανθρακικός (17:00)

Pre-game: Πλατανιάς - Πανθρακικός (17:00)

Η ατάκα του βοηθού του Μαρίνου Ουζουνίδη, Νίκου Ουσταμπασίδη, μετά το εντός έδρας 1-1 με τον Απόλλωνα για το Κύπελλο τα... λέει όλα: «Το ματς με τον Πανθρακικό είναι τελικός για εμάς». Κι όσο κι αν είναι πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα φαίνεται πως ο Ουσταμπασίδης έχει δίκιο, διότι οι «ερυθρόλευκοι» σε έξι επίσημα παιχνίδια (το ένα για το κύπελλο), εκ των οποίων τα πέντε στην Κρήτη, αγνοούν ακόμη τη νίκη.
Μάλιστα, μετά το ματς Κυπέλλου ακούστηκαν οι πρώτες αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος παρά τη δημόσια στήριξη που έχει από τη διοίκηση θα βρεθεί σε δυσχερή θέση σε περίπτωση που οι Χανιώτες σήμερα δεν κερδίσουν την ομάδα της Κομοτηνής.
Από την άλλη, ο Πανθρακικός είναι πιο άνετος και με... αιχμή του δόρατος τον Βραζιλιάνο Ιγκόρ θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στη μέχρι τώρα πολύ καλή πορεία του στο πρωτάθλημα.
Στα καθαρά αγωνιστικά, από την αποστολή του Πλατανιά αποκλείστηκε λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο ο Μοράλ, ενώ ο τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής, Ακης Μάντζιος, συμπεριέλαβε στην αποστολή τον αποθεραπευθέντα αμυντικό μέσο Εμπό.
Οι πιθανές συνθέσεις
Πλατανιάς (4-2-3-1): Γιωργαλλίδης, Ζουμπουλάκης, Φερνάντες, Φαϊσκα, Ράφαελ, Αγκιλέρα, Τέτε, Ναζλίδης, Γουνδουλάκης, Μπέλιτς, Τόρες
Πανθρακικός (4-2-3-1): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Μίκουλιτς, Ζος, Χρήστου, Λαδάκης, Ρομέου, Μπαϊκαρά, Κάσες, Τζάνης, Ιγκόρ

Πηγή: Goal 
Live Streaming.19:30 Kalloni Lekanopedio - Atromitos(Εαν υπαrχει Link..)

Live Streaming.17:00 Platanias - Panathinaikos(υπαρχει Link)

Live Streamimg.22:00 Everton FC vs Newcastle United.England Barclays Premier League.Eastern European Summer Time

Δεν υπάρχουν σχόλια: