13 Οκτ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΓΗΠΕΔΟ ΣΚΑΛΑΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.Α.Ο ΔΑΦΝΙΟΥ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1-1 ημιx..0-1

-Σε ασχημη μερα η ομαδα του Ευρωτα Ελους σε ολα τα επιπεδα,εδωσε την ευκαιρια στην ομαδα του Α.Ο. Δαφνιου να φτασει ακομα και στη νικη.Φυσικα ο Ευρωτας ηταν ανωτερος σε ολη τη διαρκεια του αγωνα χωρις ομως να εχει ουσια το παιχνιδι του και εδειχνε οτι κατι του ελειπε,απο τα πρωτα κιολας λεπτα,με αποκορυφωμα την εθελουσια αλλαγη του Μανταλιν για προσωπικους λογους,που ειχαν να κανουν με το παιχνιδι του που δεν αρεσε ισως σε καποιους,πραγμα που συμβαινει για πρωτη φορα να αποχωρει παιχτης ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ και να αρνειται να συνεχισει στον αγωνα.
-ΦΑΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ :Στο 3΄ λεπτο του αγωνα σουτ του Αλιμπαλη Γ. απεκρουσε ο τερματοφυλακας 
-Στο 7΄ ο Μadalin εβγαλε σεντρα εξ΄επαφης κεφαλια του Αλιμπαλη Γ. απεκρουσε ενστικτωδως ο τερματοφυλακας του Α.Ο. Δαφνιου.
-Στο 12΄απο το πουθενα παιχτης του Α.Ο. Δαφνιου επιασε ενα παραξενο σουτ και η μπαλα πηρε δυσκολη τροχια για τον τερματοφυλακα του Ευρωτα Μπασουρακο και με αυτο τον τροπο εγινε το 1-0 για την γηπεδουχο ομαδα, κατι που συμβαινει πολυ σπανια στις συναντησεις των δυο ομαδων απο το 1978 που εγινε η πρωτη συναντηθηκαν και για 5η φορα ο Ευρωτας δεν φευγει νικηφορος απο το γηπεδο.Ο Ευρωτας Ελους εχει γνωρισει μονο μια φορα την ηττα και εχει παρει το πρωταθλημα Α κατηγοριας και εχει 20 νικες επι του Α.Ο Δαφνιου σε 27 αγωνες αλλα επι της ουσιας εχει 22 νικες.
-Στο 13' ο Μadalin και παλι ηταν αυτος που εβγαλε την σεντρα αλλα το σουτ του Τζαμουρη Ν. απο καλη θεση εφυγε αουτ.Στο 20' νεο σουτ του Αλιμπαλη Γ. εγυγε αουτ.
-Στο 25' ενω ο Μadalin κερδισε ενα φαουλ και για αγνωστους λογους ζητησε να γινει αλλαγη.
-Στο 30' η ομαδα του Α.Ο. Δαφνιου εφτασε πολυ κοντα σε ενα δευτερο γκολ σε μια αδρανεια της αμυντικης γραμμης της ομαδας του  Ευρωτα Ελους,οπου αρχικα εδιωξε ο τερματοφυλακας του Ευρωτα και στη συνεχεια συμπαιχτης που δεν ειδαμε εδιωξε σε πλαγιο αουτ.
-Η ομαδα του Δαφνιου προσπαθουσε με βαθιες μπαλιες να πετυχει και δευτερο τερμα,πραγμα που δεν καταφερε ουτε στο δευτερο ημιχρονο.
-Η αποχωρηση του Μadalin απο το 25' ισως στερισε τη νικη στην ομαδα του Ευρωτα Ελους,ενω σε ολα τα φιλικα ειχε δειξει ενα αλλο προσωπο, σημερα ηταν κατωτερη του αναμενομενου.
ΦΑΣΕΙΣ Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ:
-Στο 51' απο σεντρα του Τζαμουρη Ν. κεφαλια του Αλιμπαλη Γ. απο κοντα περασε αουτ.
-Στο 67' ο ιδιος παιχτης απο καλη θεση και λιγο πλαγια ειχε σουτ στο εξωτερικο των διχτιων του Α.Ο. Δαφνιου.
-Στο 76' σε προσπαθεια του Ευρωτα εγινε πεναλτι που εκτελεσε επιτυχως ο Αλιμπαληςς Γ. κανοντας το 1-1,στη φαση αυτη ο διαιτητης του αγωνα επρεπε βαση της συμπεριφορας του τερματοφυλακα του Α.Ο. Δαφνιου που αρνιοταν οτι εγινε χερι,θα επρεπε τουλαχιστον με τις συνεχεις διαμαρτυριες του και βαση του Κ.Α.Π. να τον αποβαλει με δευτερη κιτρινη καρτα.
-Στο 85' ο Αλιμπαλης Γ. εχασε ακομα μια ευκαιρια για να δωσει τη νικη στην ομαδα του Ευρωτα Ελους,αλλα τη μεγαλη και κλασικη ευκαιρια για να δωσει την νικη στην ομαδα του την ειχε ο Κλαψης Χρ.,οταν μονος του  στην μικρη περιοχη σουταρε δυνατα και η μπαλα ελαχιστα αουτ απο το οριζοντιο δοκαρι του τερματοφυλακα του Α.Ο. Δαφνιου.
-Σημερα ο Ευρωτας μπορει να απογοητευσε,αλλα εχει τις δυνατοτητες να παει καλυτερα στα επομενα παιχνιδια,αρκει να μην εχει  καταστασεις σαν αυτη που ειχε με την αποχωρηση του Μadalin και να καποιοι θα πρεπει να του εξηγησουν καποια πραγματα σχετικα με την εν γενη συμπεριφορα του μεσα στα αποδυτηρια της ομαδας μας,γιατι ετσι δημιουργουνται οι καλες ομαδες και ο Ευρωτας ειναι μια ιστορικη ομαδα και εκατονταδες ποδοσφαιριστες εχουν προσφερει τα μεγιστα για να βρισκεται επι τοσα χρονια στα Λακωνικα γηπεδα και οχι μονο σε αυτα.
ΣΥΝΘΕΣΗ :
1.ΜΠΑΣΟΥΡΑΚΟΣ ΚΥΡ.
2.ΤΖΑΝΕΤΑΚΟΣ ΣΠ.
3.ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ Ν.
4.ΤΖΑΜΟΥΡΗΣ ΣΤ
5.ΜΠΟΓΡΗΣ Γ.
6.ΑΛΙΜΠΑΛΗΣ ΑΛ. > (59' ΧΙΩΤΗΣ ΙΩ.)
7.ΜADALIN Ρ  . > (25' ΚΛΑΨΗΣ ΧΡ.)
8.ΑΛΙΜΠΑΛΗΣ ΙΩ.  > (46' ΜΑΡΤΑΚΟΣ ΣΠ.)
9.ΑΛΙΜΠΑΛΗΣ Γ.
10.ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ Π.
11.ΤΖΑΜΟΥΡΗΣ Ν.

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ:13.10.2013.Α.Ο Δαφνιου-Ευρωτας Ελους 1-1,Ηφαιστος Βρονταμα-Βοιας Νεαπολης 1-0,Πανγυθεατικος Γ Σ-Κρονος Αγ./Δημ.4-0,Ταξιαρχαι Νιατων-Αμυκλιακος 3-2,Καστρο Γερακιου-Α.Ο Απιδιας 2-2,Εθνικος Βατικων-Α.Σ Μανης 4-0(12.10).

Live Streaming.21:30 Phoenix Suns vs San Antonio Spurs(πιθανο Link) Eastern European Summer Time

Δεν υπάρχουν σχόλια: