10 Οκτ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αυτοί χτίζουν το γήπεδο!ΑΕΚ

Τα ονόματα επιχειρηματιών που θα βάλουν λεφτά για την ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, είναι πάνω κάτω γνωστά. Αυτό που δεν ήταν γνωστό ήταν το ακριβές ποσό που θα έβαζε ο καθένας. Διαβάστε το αρχικό κεφάλαιο που θα επενδύσει ο καθένας για την "Αγιά Σοφιά"

Η προκήρυξη της Αύξησης μετοχικού κεφαλαίου για 30 εκ. ευρώ έγινε από την "Δικέφαλος 1924 ΑΕ" και πλέον αυτό που απομένει είναι η συμπλήρωση του συγκεκριμένου κεφαλαίου που μαζί με το ποσό από την Περιφέρεια Αττικής (20εκ.), θα έχει συμπληρωθεί πάνω από το 70% του συνολικού ποσού ανέγερσης του γηπέδου.
Τα υπόλοιπα αναμένεται να είναι από χορηγίες για την ονομασία του γηπέδου και όχι μόνο. Εδώ να αναφέρουμε πως το Sport24.gr σας είχε αποκαλύψει πρώτο τα βασικά ονόματα και τα πρώτα ποσά για την επένδυση στο γήπεδο, μεταξύ των οποίων ο Γκίκας Γκούμας και ο Μάκης Αγγελόπουλος


Αναλυτικά το απόσπασμα από το δημοσίευμα του Goal:
ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΠΑΣ Μπαίνει με 2 εκατ. ευρώ για αρχή
Ο Πέτρος Παππάς ανήκει αναμφίβολα στην κατηγορία των παραγόντων που «αδικήθηκαν» από την παρουσία τους στην ΑΕΚ. Έβαλε χρήματα και μάλιστα πολλά, αλλά δεν πήρε ποτέ θετική αναγνωρισιμότητα. Ο Παππάς είναι τακτικός συνομιλητής του Μελισσανίδη, γνώριζε από πρώτο χέρι τις σκέψεις του για την Ένωση και το νέο γήπεδο. Εξ αρχής είχε ξεκαθαρίσει πως θα συμμετάσχει στη διαδικασία. Πηγές προσκείμενες στον Παππά τόνιζαν πως το ποσό που θα διαθέσει θα φτάσει τα 2 εκατ. ευρώ. Ενδεχομένως μάλιστα στην πορεία να αυξηθεί σε κάποιο βαθμό, καθώς ο Παππάς πάντα είχε ενδιαφέρον για την υπόθεση του γηπέδου.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΡΑΝΤΙΤΗΣ Στην προσπάθεια με 1-1,5 εκατ. ευρώ
Για τους παραδοσιακούς ΑΕΚτζήδες το όνομα του Βασίλη Σαραντίτη δεν είναι νέο. Παλιός φίλος της Ένωσης, σταθερός θαμώνας της Νέας Φιλαδέλφειας από τα χρόνια της δεκαετίας του '70. Δεν εγκατέλειψε ποτέ την ΑΕΚ, κατά καιρούς το όνομά του έπαιξε δυνατά ακόμα και για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ.
Ο Σαραντίτης ήταν πάντα εκεί, αλλά δεν ήθελε δημοσιότητα. Αλλωστε, έχοντας διατελέσει ακόμα και υπουργός επί σειρά ετών (στα μέσα της δεκαετίας του '80), δεν ήταν κάτι που ζητούσε. Ο Σαραντίτης εντάσσεται στο γκρουπ των Ενωσιτών που πάντα έψαχναν λύσεις για την ομάδα. Τώρα που αυτή βρέθηκε από τον Μελισσανίδη, εμφανίζεται διατεθειμένος να συνεισφέρει οικονομικά με ποσό που θα φτάσει το 1-1,5 εκατ. ευρώ.
ΠΟΛΥΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ Εγγραφή δέσμευση που θα φτάσει τα 3 εκατ. ευρώ
Αν και όσοι κινούνται εντός των τειχών της ΑΕΚ ήξεραν πως από την καταστροφή του αγωνιστικού υποβιβασμού θα προέκυπτε η αναγέννηση της ανάληψης των ηνίων από τον Μελισσανίδη, αυτός που έκανε τα «αποκαλυπτήρια» ήταν ο Πόλυς Χατζηιωάννου.
Ο Κύπριος επιχειρηματίας επέλεξε να μην εμπλακεί ξανά με την «αμαρτωλή» ΠΑΕ, δίνοντας τις ευλογίες και τα χρήματά του στη διάθεση του Μελισσανίδη για το θέμα του νέου γηπέδου. Ο Χατζηιωάννου είναι ο μόνος που έχει δεσμευτεί εγγράφως πως θα συνεισφέρει και όσοι κινούνται κοντά του υποστηρίζουν πως αυτό θα το πράξει με ποσό που θα φτάνει τα 3 εκατ. ευρώ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΛΑΚΟΥΡΑΣ Ανοίγει πόρτες, συνεισφέρει με 1-1,5 εκατ. ευρώ
Οσο η ΑΕΚ έμπαινε πιο βαθιά στην κρίση τόσο αναγκαζόταν να βγει περισσότερο μπροστά ο Γιώργος Δαλακούρας. Έμπειρος παράγοντας, με σημαντική οικονομική επιφάνεια, που ανήκει στην κατηγορία των ακραιφνών Ενωσιτών. Μέχρι και έτοιμο να αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών τον παρουσίασαν, αλλά η αλήθεια είναι πως ο Δαλακούρας κίνησε διαδικασίες για να μπει μεγάλος επενδυτικός όμιλος.
Τώρα, ο Δαλακούρας έχει ξεκαθαρίσει πως θα συμμετάσχει στη διαδικασία και όσοι συνομιλούν συχνά μαζί του εκτιμούν πως θα διαθέσει ποσό που θα φτάσει στο 1-1,5 εκατ. ευρώ. Ο Δαλακούρας είναι κοντά στην προσπάθεια, ανήκει στα ιδρυτικά στελέχη της Δικέφαλος 1924 ΑΕ και συμμερίζεται το όραμα του Μελισσανίδη για γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Πηγή: Sport 24

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συμμαχία Μελισσανίδη-Σαββίδη για την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το τρέιλερ της εκπομπής του Καντονά για το ντέρμπι των «αιωνίων» (video)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολυμπιακός: «Βλέπει» Μήτρογλου η Άρσεναλ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κανονικά το τζάμπολ στα Εθνικά Πρωταθλήματα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Προπονηθήκαμε με τις φωνές των ΠΑΟΚτζήδων»

Δεν υπάρχουν σχόλια: