11 Οκτ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Θέλει το ΟΑΚΑ για δέκα χρόνια ο Παναθηναϊκός

Την αποκλειστική χρήση και εκμετάλλευση του κλειστού του ΟΑΚΑ για τα επόμενα δέκα χρόνια θέλει ο Παναθηναϊκός με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον των "πρασίνων" σε μέλη της ελληνικής κυβέρνησης.


Μόνιμο σπίτι του Παναθηναϊκού θέλει να κάνει το ΟΑΚΑ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος επιθυμεί να αποκτήσει η ομάδα του την αποκλειστική χρήση και εκμετάλλευση του γηπέδου σύμφωνα με τη "Live Sport".
"Δώστε μου το ΟΑΚΑ για δέκα χρόνια. Είμαστε έτοιμοι ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός να συζητήσουμε για το τίμημα ώστε να εξασφαλίσουμε για την επόμενη δεκαετία την αποκλειστική χρήση, την εμπορική εκμετάλλευση και φυσικά να αναλάβουμε όλο το κόστος συντήρησης του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και των χώρων που ανήκουν σε αυτό" είναι η θέση του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
Σε περίπτωση που η σκέψη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου υλοποιηθεί ο Παναθηναϊκός θα έχει την υποχρέωση της αποκλειστικής κάλυψης του κόστους, αλλά και την αποκλειστική εκμετάλλευση αξιοποιώντας τους χώρους που ανήκουν στο κλειστό.
Τέλος, με τη συγκεκριμένη πρόταση θα βάλει και το ελληνικό κράτος ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία του, ενώ θα απαλλαγεί από το υψηλό κόστος συντήρησής του.
Πηγή: Sport.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σαλπιγγίδης: «Να κάνουμε το χρέος μας»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Live Streaming.Uefa Euro 2015 U21 Qualifiers/FriendliesChampionship 2014

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Tόρες: "Σωστή απόφαση να φύγω από την Λίβερπουλ"



Live Streaming.18:30 Turkey U21 - Greece U21.Uefa Euro 2015 U21 Qualifiers/Friendlies


Live Sreaming.20:00 Cyprus U21 - Serbia U21 Uefa Euro 2015 U21 Qualifiers/Friendlies

Live Streaming.21:45 Iceland - Cyprus World Championship 2014  

Live Streaming,21:45 Greece - Slovakia World Championship 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: