29 Οκτ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΓΛΟ «Τρίζει» η θέση του Χαρτ σε Σίτι και Αγγλία

«Τρίζει» η θέση του Χαρτ σε Σίτι και Αγγλία
Ο Τζο Χαρτ, είναι πολύ πιθανό να χάσει την θέση του βασικού τερματοφύλακα στην Μάντσεστερ Σίτι και στην Εθνική Αγγλίας, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα. Ο Χαρτ περνά την πιο δύσκολη περίοδο της καριέρας του τον τελευταίο καιρό και ο 26χρονος τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι, μετά και το λάθος που έκανε στον αγώνα των «πολιτών» με την Τσέλσι είναι σε δυσμενή θέση.
Μετά από άστοχη έξοδο του ο Τόρες στον αγώνα της Σίτι με την Τσέλσι, εκμεταλλεύτηκε το λάθος του διεθνή Άγγλου και σκόραρε το νικητήριο γκολ των «μπλε» για το 2-1 στο 90΄.
Αυτό ήταν ένα ακόμα λάθος του Χαρτ, που έχει υποπέσει σε αρκετά σφάλματα φέτος και του ασκείται σφοδρή κριτική. Όπως γράφει ο βρετανικός Τύπος λοιπόν ο προπονητής της Σίτι, Μανουέλ Πελεγκρίνι θα «χρίσει» βασικό τερματοφύλακα, τον Κόστελ Παντίλιμον στον αγώνα με την Νιούκαστλ για το Capital One την Τετάρτη (30/10) ενώ είναι πολύ πιθανό το ίδιο να γίνει και στον αγώνα του πρωταθλήματος με την Νόριτς.
Όσο για την Εθνική Αγγλίας, ο Ρόι Χόντσον αναμένεται να δώσει την ευκαιρία στον Φράσερ Φόρστερ να κάνει το ντεμπούτο του με τα «τρία λιοντάρια» στον φιλικό αγώνα με την Χιλή (15/11). 

Πηγή: Goal

Live Streaming.21:45 Arsenal vs Chelsea.England Capital One Cup .Eastern European Time

Live Streaming.21:45 Arsenal vs Chelsea.England Capital One Cup .Eastern European Time

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φοβερή απόκρουση 17χρονου! (VIDEO)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ΅:Πλήγμα για Ρουμανία εν όψει μπαράζ

Δεν υπάρχουν σχόλια: