21 Οκτ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λάζαρ: Να εύχονται οι Έλληνες να μην κληρωθούν με την Ρουμανία

Λάζαρ: Να εύχονται οι Έλληνες να μην κληρωθούν με την ΡουμανίαΟ διεθνής μέσος του ΠΑΟΚ ελπίζει οι Ρουμάνοι να γίνουν ο χειρότερος εφιάλτης της εθνικής ομάδας


Σήμερα θα γίνουν γνωστά τα ζευγάρια των μπαράζ για το Παγκόσμιο Κύπελλο και η Ρουμανία είναι μια από τις πιθανές αντιπάλους της Εθνικής Ελλάδας με τον Κοστίν Λάζαρ να σημειώνει πως οι Έλληνες διεθνείς θα πρέπει να εύχονται να μην κληρωθούν με τους Ρουμάνους.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ, ο διεθνής μέσος του ΠΑΟΚ τόνισε: "Να εύχονται οι Έλληνες διεθνείς να μην κληρωθούν με την Ρουμανία. Θα γίνουμε ο χειρότερος εφιάλτης τους... (γελάει). Εύχομαι το καλύτερο για την Ελλάδα και την Ρουμανία. Μακάρι και οι δυο ομάδες να περάσουν στην επόμενη φάση. Το ιδανικότερο για την Εθνική Ρουμανίας θα είναι να κληρωθούμε με την Εθνική Ισλανδίας".
Ο Λάζαρ μίλησε επίσης
Για την αγωνιστική του κατάσταση μετά τον τραυματισμό: "Πλέον, αισθάνομαι καλύτερα και μπορώ να προσφέρω στην ομάδα αυτά που μπορώ. Now I am back... Είμαι πολύ καλύτερα. Δεν υπάρχει αμφιβολία. Μπορώ να προσφέρω πολλά περισσότερα στην πορεία. Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μια ομάδα που μας ταλαιπωρούσε τα προηγούμενα χρόνια. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο. Δεν μας δόθηκαν δυο πέναλτι, ακυρώθηκε ένα γκολ, χάσαμε δυο τρεις κλασικές ευκαιρίες. Ήμασταν καλύτεροι ενώ και οι αντίπαλοι μας είχαν ευκαιρίες για γκολ".
Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να ανταποκριθεί στους συνεχόμενους αγώνες μετά την διακοπή του πρωταθλήματος: "Αυτός είναι ο στόχος μας. Κερδίσαμε τον Αστέρα, τώρα πρέπει να κερδίσουμε και την Μακάμπι. Και υπάρχουν ακόμη έξι παιχνίδια και στις τρεις διοργανώσεις όπου συμμετέχουμε τα οποία μπορούμε να κερδίσουμε. Τώρα προέχει η Μακάμπι. Θεωρώ πως αυτά τα δυο παιχνίδια που θα δώσουμε με τους Ισραηλινούς είναι κομβικά για εμάς. Εφόσον πάρουμε βαθμούς, θα έχουμε κάνει καθοριστικό βήμα για την πρόκριση".
Για το αν συμφωνεί με την άποψη του προπονητή πως όλοι οι παίκτες είναι απαραίτητοι στην ομάδα: "Αναμφίβολα. Όλοι είμαστε απαραίτητοι για να ανταποκριθούμε στην πίεση των συνεχόμενων αγώνων".
Για το αν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του περιμένουν μεγαλύτερη στήριξη από τον κόσμο: "Ναι, πιστεύω ότι οι φίλαθλοί μας έχουν μεγάλη υποχρέωση να βρεθούν κοντά μας στο παιχνίδι που ακολουθεί και είναι κομβικό. Το ζήτησε ο μεγαλομέτοχος, όλοι να είμαστε ενωμένοι σαν οικογένεια για να πετύχουμε. Και πρέπει να αποδείξουμε πως ο ΠΑΟΚ είναι το μεγαλύτερο κλαμπ στην Ελλάδα". 


Πηγή: AEK365

Live Streaming.15:00 FIFA World Cup 2014 Qualifiers Draw(η κληρωση των αγωνων μπαραζ) Eastern European Summer Time

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ακόμα ένα ρεσιτάλ από τον τρομερό σπίκερ (VIDEO)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Σκέπασαν» τους Λέικερς οι Κλίπερς

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μιραλάς: «Καλύτερα με Μαρτίνεζ παρά με Μόγες»

Live Streaming.15:00 FIFA World Cup 2014 Qualifiers Draw(η κληρωση των αγωνων μπαραζ) Eastern European Summer Time

Live Streaming.19:30 PAS Giannina vs Panionios Athens(Link?)

Llve Streaming.22:00 Crystal Palace vs Fulham FC

Δεν υπάρχουν σχόλια: