23 Οκτ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η επιστολή ΠΑΟΚ σε ΕΠΟ, ΚΕΔ

Διαβάστε το περιεχόμενο της επιστολής διαμαρτυρίας του ΠΑΟΚ σε ΕΠΟ και ΚΕΔ, με αφορμή τη διαιτησία του Ιωαννίδη στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

"Καταρχάς, την επιστολή υπογράφει ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Ζήσης Βρύζας και απεστάλη στον πρόεδρο της ΕΠΟ. Γιώργο Σαρρή. και την ηγεσία της ΚΕΔ. 0 πρόεδρος του 'Δικεφάλου' αναφέρει ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται έντονα για τη διαιτησία του Ιωαννίδη. τονίζει ότι 'με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι ήρθε στην Τούμπα με σκοπό να 'τινάξει' τον αγώνα στον αέρα' και συμπληρώνει ότι ο διαιτητής με την παρουσία του έδωσε την αίσθηση ότι ήταν προκατειλημμένος απέναντι στον ΠΑΟΚ.
Επιπλέον, ο ΠΑΟΚ επισημαίνει ότι δεν μπορεί να δεχτεί ή να ανεχτεί από κανέναν διαιτητή να σφυρίζει διαφορετικά από αυτό που δικαιούται ο σύλλογος. Και εφιστά την προσοχή της ΕΠΟ για την αποφυγή διαιτητικών λαθών στην κρίσιμη συνέχεια του πρωταθλήματος που μπορεί να έχουν βαθμολογικό κόστος, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη δεύτερη θέση.
Καταληκτικά, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ δηλώνει ότι επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμη ενέργειά του και καλεί την ΕΠΟ και την ΚΕΔ να κάνουν τις δικές τους απαραίτητες ενέργειες, σε σχέση προφανώς με τα όσα αναφέρθηκαν στην εν λόγω επιστολή...'"  

Πηγή: Sport.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Έτοιμος από τώρα, ο Αντετοκούνμπο!» (vid)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η Super League κατά του ρατσισμού

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Preview: Champions League (day 3 - part 2)

Live Streaming.17:00 Benfica Youth - Olympiacos Youth


Live Streaming.19:00.CSKA Moscow - Manchester City Champions League

Live Streaming.21:45 SL Benfica vs Olympiacos Piraeus και ολοι οι αγωνες του Champions League Eastern European Summer Time








Δεν υπάρχουν σχόλια: