26 Οκτ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Θα ξαναφτιάξει ομαδάρα την ΑΕΚ ο Μελισσανίδης"

Με αφορμή την ονομαστική εορτή του Δημήτρη Μελισσανίδη, οι Θωμάς Μαύρος, Χρήστος Κωστής και Χάρης Κοπιτσής έστειλαν τις ευχές τους στον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ και παράλληλα εμφανίστηκαν αισιόδοξοι πως η Ενωση με τον Τίγρη στο τιμόνι θα ξαναφτιάξει ομαδάρα!


Χαρακτηριστικά όσα δήλωσαν στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ»:
Χρήστος Κωστής: «Ο πρόεδρος είναι ο άνθρωπος που με έφερε στην ΑΕΚ. Σε εκείνον χρωστάω το ότι μου δόθηκε η ευκαιρία να φορέσω τη φανέλα της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα. Η σχέση που έχω μαζί του είναι πολύ ξεχωριστή και του εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα. Ο Μελισσανίδης θα ξαναφτιάξει ομαδάρα σαν τη δικιά μας, που θα χαρίσει στον κόσμο και πάλι μεγάλες στιγμές, όπως στο παρελθόν. Όσο βλέπει τον κόσμο να στηρίζει έμπρακτα το εγχείρημα που παίρνει απίστευτη δύναμη, δεν τον σταματάει τίποτα. Θυμάμαι που ερχόταν πριν από κάθε ντέρμπι να μας μιλήσει και τα όσα μας έλεγε μας έκαναν να μπούμε στο γήπεδο κα να τα δώσουμε όλα για αυτήν την ομάδα. Ότι έχει πει πως θα γίνει σας το λέω με σιγουριά πως θα γίνει, γιατί για εκείνον η λέξη αποτυχία είναι άγνωστη».
Θωμάς Μαύρος: «Εύχομαι να είναι πάνω από όλα γερός και να έχει την υγεία του. Μακάρι να κάνει όλα όσα περιμένουμε από εκείνον, που πιστεύω θα τα κάνει. Έχει μεγάλη τρέλα με την ΑΕΚ και εύχομαι να συνεχίσει να την έχει και τα χρόνια που θα έρθουν. Μαζί με το γήπεδο χτίζει και μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και θα έχει και πάλι τίτλους και επιτυχίες, όπως την έχουμε συνηθίσει. Ας κάνουμε λίγη υπομονή και τα καλύτερα είναι μπροστά μας».
Χάρης Κοπιτσής: «Εγώ ήρθα στην ΑΕΚ όταν υπήρχε εκεί ο πρόεδρος και στο γραφείο του είχα υπογράψει το πρώτο μου συμβόλαιο με την ομάδα. Πρόκειται για άνθρωπο παθιασμένο με την ΑΕΚ και ο οποίος όταν πει κάτι είναι. νόμος. Εφόσον είπε ότι σε δύο χρόνια από τώρα θα έχουμε δικό μας γήπεδο και θα είμαστε στη Superleague, κυνηγώντας μόνο το πρωτάθλημα, είμαι σίγουρος ότι θα γίνει και θα ζήσουμε ξανά μεγάλες στιγμές. Να τον έχει ο Θεός καλά και να του δίνει υγεία για να συνεχίσει να βρίσκεται για πολλά χρόνια ακόμα στο πλευρό της ομάδας μας». 

Πηγή: Sport.gr

Live Streaming.England Premier League

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η στατιστική ανάλυση της 9ης αγωνιστικής

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολυμπιακός: Άρσεναλ και Ντόρτμουντ για Μήτρογλου

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:1280 ευρώ μηνιάτικο παίρνει ο Στοχ! 

Live Streaming.16:30 FC Schalke 04 - Borussia Dortmund,Simulcast Live Germany 1. Bundesliga

Live Streaming.England Premier League

Live Streaming.19:00 Barcelona - Real Madrid Spain LIGA

Live Streaming.19:30 Ergotelis - Panathinaikoς

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Θα ξαναφτιάξει ομαδάρα την ΑΕΚ ο Μελισσανίδης"

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τσόρι: Έβγαλε μαγκιά ο Ολυμπιακός»

Δεν υπάρχουν σχόλια: