14 Οκτ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πες την αλήθεια, Λουκάκου…

Ο Ρομέλου Λουκάκου μεγαλόδειχνε (πολύ) από μικρός και εντείνονται οι αμφιβολίες για το αν… κρύβει χρόνια.

inner
Ξεμύτισε στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο στα 16 του, ως παιδί-θαύμα. Η σωματική του διάπλαση, ωστόσο, έκανε πολλούς να αμφιβάλουν για την πραγματική του ηλικία.
Πες την αλήθεια, Λουκάκου…
Ο Ρομέλου Λουκάκου, πλέον 20 ετών, διανύει μία εντυπωσιακή σεζόν με Έβερτον (ως δανεικός από την Τσέλσι) και εθνική Βελγίου. Και η συζήτηση για το πόσο χρονών είναι συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.
Μία φωτογραφία που δημοσιοποιήθηκε από τα παιδικά του χρόνια έρχεται να προστεθεί στην εξίσωση. Σε αυτή απαθανατίζεται να αγωνίζεται με τα τμήματα υποδομής της Λιρς απέναντι στην Άντερλεχτ, κάποια στιγμή μεταξύ 2003 και 2006, δηλαδή όταν ήταν-σύμφωνα με τα χαρτιά του-από δέκα ως δεκατριών ετών.
Ο νεαρός Λουκάκου μοιάζει σαν ενήλικος ανάμεσα σε παιδάκια και τα ερωτηματικά για το αν όντως γεννήθηκε στις 13 Μαΐου του 1993 πληθαίνουν…   
Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming.19:15 Olympiakos - Panathinaikos Greece Basketball League

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οι ατάκες του Συρίγου που θα μείνουν στην ιστορία (videos)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΕΚ κατά του ρατσισμού

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΓΗΠΕΔΟ ΣΚΑΛΑΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.Α.Ο ΔΑΦΝΙΟΥ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1-1 ημιx..0-1


 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑ Η 1η ΑΓΩΝΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΒΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ(γιατι ΑΒ στο μικρο κειμενο,που στελνει και ενα μυνημα σε ολους τους παραγοντες Α,Β,Γ κατηγοριας και στην Ε.Π.Σ,αφου οι αλλοι δεν θελουν)

Δεν υπάρχουν σχόλια: