21 Οκτ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μιραλάς: «Καλύτερα με Μαρτίνεζ παρά με Μόγες»


Μιραλάς: «Καλύτερα με Μαρτίνεζ παρά με Μόγες»Ο Κέβιν Μιραλάς δηλώνει ξεκάθαρα πως προτιμά τον Ρομπέρτο Μαρτίνζ από τον Ντέιβιντ Μόγες.

Ο Ντέιβιντ Μόγες είναι αυτός που έφερε τον Κέβιν Μιραλάς στην Έβερτον, αλλά ο Βέλγος φορ δηλώνει ξεκάθαρα πως προτιμά τον διάδοχό του, Ρομπέρτο Μαρτίνεζ.
«Η βασικότερη αλλαγή για μένα είναι της γλώσσας, γιατί μιλάω ισπανικά και για μένα είναι καλύτερα. Ήμουν χαρούμενος να παίζω υπό τις οδηγίες του Μόγες, γιατί είναι καλός προπονητής, αλλά ο Μαρτίνες είναι διαφορετικός κι έχει υιοθετήσει το ισπανικό στυλ. Μαζί του καταλαβαίνω καλύτερα και ο ισπανικός τρόπος παιχνιδιού μού ταιριάζει περισσότερο. Με τον Μόγες δεν είχα τόση ελευθερία κινήσεων, ενώ τώρα παίζω πιο πολύ στα άκρα αφού αυτό μου ζητά. Νιώθω πως πλέον είμαι πιο σταθερός και παίζω όλο και καλύτερα», τόνισε ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού.
Όσο για τους στόχους της Έβερτον, δεν διστάζει να βάλει τον πήχη ψηλά. «Στόχος είναι να πάμε στο Champions League. Η σεζόν είναι μεγάλη και μπορεί να είναι δύσκολο να φτάσεις στην τετράδα, αλλά ίσως μπορούμε να τα καταφέρουμε φέτος», ανέφερε ο Μιραλάς, που κόντρα στη Χαλ πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ στην Premier League.
Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming.15:00 FIFA World Cup 2014 Qualifiers Draw(η κληρωση των αγωνων μπαραζ) Eastern European Summer Time

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ακόμα ένα ρεσιτάλ από τον τρομερό σπίκερ (VIDEO)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Σκέπασαν» τους Λέικερς οι Κλίπερς

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λάζαρ: Να εύχονται οι Έλληνες να μην κληρωθούν με την Ρουμανία


 Live Streaming.19:30 PAS Giannina vs Panionios Athens(Link?)

Llve Streaming.22:00 Crystal Palace vs Fulham FC

Δεν υπάρχουν σχόλια: