9 Οκτ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στα υπ’ όψιν της Μπαρτσελόνα ο Σαμαράς!

Στα υπ’ όψιν της Μπαρτσελόνα ο Σαμαράς!Μεταξύ των επιθετικών που εξετάζονται για να ενισχύσουν το υπάρχον ρόστερ της Μπαρτσελόνα είναι ο Γιώργος Σαμαράς, σύμφωνα με καταλανική εφημερίδα.

Έναν ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Χένρικ Λάρσον ψάχνει ο Τάτα Μαρτίνο, σύμφωνα με όσα γράφει σήμερα η «Mundo Deportivo».
Το ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας υποστηρίζει ότι ο Αργεντινός τεχνικός των «μπλαουγκράνα» θέλει η ομάδα του να έχει και δεύτερο σχέδιο για την τακτική της και ο Γιώργος Σαμαράς βρίσκεται στο μεταγραφικό της στόχαστρο!
Συγκεκριμένα, ο 51χρονος προπονητής εκτιμά πως η «Μπάρτσα» πρέπει να δουλέψει και ένα εναλλακτικό τρόπο δημιουργίας ευκαιριών, εκτός από το να βασίζεται αποκλειστικά στον Λιονέλ Μέσι και τον Νεϊμάρ.
Για αυτό τον λόγο ψάχνει έναν υψηλόσωμο στράικερ, ένα κλασσικό «εννιάρι» δηλαδή, για να μπορεί να σκοράρει και με διαφορετικό τρόπο.
Εκτός από τον Έλληνα φορ της Σέλτικ, στη σχετική λίστα του καταλανικού συλλόγου υπάρχουν τα ονόματα του Μίροσλαβ Κλόζε της Λάτσιο, του Νέλσον Βαλντέζ της Αλ Τζαζίρα, του Σάντα Κρουζ της Μάλαγα, του Νταβίντ Τρεζεγκέ της Νιούελς Όλντ Μπόις και του Όσκαρ Καρτόσο της Μπενφίκα.
Μάλιστα, είναι πιθανό η Μπαρτσελόνα να κινηθεί για την απόκτηση ενός σέντερ φορ στην προσεχή μεταγραφική περίοδο, ώστε να ικανοποιηθεί άμεσα η επιθυμία του Μαρτίνο.
Στην ιστοσελίδα της καταλανικής εφημερίδας υπάρχει δημοσκόπηση, η οποία φέρνει δεύτερο τον Σαμαρά στις προτιμήσεις των αναγνωστών της! 


Πηγή: Σπορ FM

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΣΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ Α.Ο ΔΑΦΝΙΟΥ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΛΟΓΩ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ Α.Ο ΔΑΦΝΙΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 13/10/2013 ΚΑΙ ΩΡΑ 16:00 μ.μ...

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συγκρίνουν Φετφατζίδη με Τζοβίνκο οι Ιταλοί

Δεν υπάρχουν σχόλια: