25 Νοε 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κόντρα στον Απόλλωνα Π. πάει για το 16-0

Η σημειολογία της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Πατρών είναι σημαδιακή και ιδιαίτερη. Βλέπετε το σημερινό παιχνίδι (7.15 μ.μ., Δ.Τ.) θα είναι το τελευταίο που θα διεξαχθεί «κεκλεισμένων των θυρών» στην έδρα των πρωταθλητών Ευρώπης. Ενδεχόμενη νίκη θα φέρει τους «ερυθρόλευκους» στο ποθητό 16-0, αήττητο ρεκόρ που ισοφαρίζει την καλύτερη επίδοση στην ιστορία του Ολυμπιακού.
Την ίδια στιγμή στο έτσι και αλλιώς... κρύο ΣΕΦ θα τηρηθεί έστω και με ένα λεπτό υποχρεωτική (ελέω της απουσίας του κόσμου) σιγή για τον χαμό του προέδρου των Αχαιών Ανδρέα Μολφέτα.
Για το αήττητο σερί από το ξεκίνημα της χρονιάς μίλησε στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο Youtube ο Βασίλης Σπανούλης. Καθησυχάζοντας όσους... ανησυχούν γι' αυτό: «Εμείς κερδίζουμε, αλλά δεν παίζουμε κάτι το ιδιαίτερο. Εχουμε ακόμη πολλά πράγματα να βελτιώσουμε στο παιχνίδι μας. Τόσο ατομικά όσο και ομαδικά. Και στην άμυνα αλλά και στην επίθεση. Απλώς πιστεύω πως έχουμε χαρακτήρα και ταυτότητα ως ομάδα που μας επιτρέπει να κερδίζουμε και να παίρνουμε αυτά τα παιχνίδια, κάτι που είναι σημαντικό». 

Πηγή: Εθνοσπορ

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ...ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΥΛΙΚΗ ΜΟΥΡΙΑ 80 ΒΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ...

 

ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΒΡΟΝΤΑΜΑ 4-1 ημιχρ.2-1.(Σε κονονικους ρυθμους το blog απο αυριο...)

Δεν υπάρχουν σχόλια: