3 Νοε 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-Α.Σ ΜΑΝΗΣ 5-1 ημιχρ.2-0

-ΦΑΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: Στο 8' σεντρα του Αλιμπαλη Γ. ,σουτ του Κλαψη Χρ. λιγο αουτ.
-Στο 18' ο Μιχελακος Κ. σε σεντρα που του εγινε μεσα απο την περιοχη δεν προλαβε να κανει την προβολη και να στειλει την μπαλα στα διχτυα.
-Στο 25' και ενω ο Ευρωτας ειχε πληρεις υπεροχη και τον ελεγχο του αγωνα,παιχτης του Α.Σ. Μανης εξω απο την περιοχη σουταρε και η μπαλα βρηκε το αριστερο καθετο δοκαρι του Ευρωτα.
-Στο 26' αμεση ηταν η απαντηση του Ευρωτα ,οταν σε καθετη πασα που εγινε στη πλατη της αμυνας των φιλοξενουμενων,ο Αλιμπαλης Γιωρ. με ενα δυνατο σουτ δεν αφησε περιθωριο αντιδρασης στον τερματοφυλακα και εκανε το 1-0.
-Στο 27' ο Madalin μεσα στη μεγαλη περιοχη ξεπερασε αντιπαλο του,αυτος τον ανετρεψε και ο διαιτητης εδωσε πεναλτι που εκτελεσε ο Αλιμπαλης Γιωρ. αλλα η μπαλα βρηκε στο δεξι καθετο δοκαρι .
-Στο 33' απο εκτελεση φαουλ του Αλιμπαλη Γιωρ. ο Τζαμουρης Στ. πιο ψηλα απο ολους πηρε την κεφαλια ,αλλα η μπαλα βρηκε στον τερματοφυλακα και στην συνεχεια στο δεξι καθετο δοκαρι και εφυγε πλαγια.
-Στο 37' πασα του Madalin στον Αλιμπαλη Γιωρ., αυτος σουταρε και η μπαλα εφυγε αουτ χανοντας κλασικη ευκαιρια για γκολ.
-Στο 38' ο Μπασουρακος απεκρουσε με τα ποδια σε πλαγιο σουτ που του εγινε, απο παιχτη του Α.Σ. Μανης.
-Στο 39' απο εκτελεση κορνερ ο Τζαμουρης Στ. στο δευτερο δοκαρι και με κοντινο πλασε ,αυτη την φορα δεν ηταν ατυχος και εκανε το 2-0.
-Στο 40' σε μια απο τις λιγοστες επιθεσεις του Α.Σ. Μανης παιχτης του εφυγε απο τα πλαγια,αλλα ο τερματοφυλακας του Ευρωτα Μπασουρακος Κυρ. πανω στην εξοδο του απεκρουσε το σουτ, που εγινε και διατηρησε το σκορ.
-Στο 42' ο Madalin απο τα πλαγια εκανε ο,τι ηθελε  εβγαλε συρτη σεντρα, ο Μιχελακος Κ. πλασαρε απο κοντα τον τερματοφυλακα και αυτος απεκρουσε με τα ποδια.
-Ο Ευρωτας εχασε και αλλες ευκαιριες για να πετυχει και αλλα γκολ αλλα στην τελικη προσπαθεια ηταν αστοχος,ειχε πληθωρικο τροπο αναπτυξης του παιχνιδιου του και επιβεβαιωσε, ο,τι αγωνιστικη με αγωνιστικη που περναει βαζει περισσοτερα στοιχεια στον τροπο αναπτυξης του παιχνιδιου του.
-Ο Α.Σ.Μανης επαιξε αρνητικα,οπως ολοι περιμεναν αντεξε για ορισμενο χρονικο διαστημα,δεν ειχε καποια ιδιαιτερα τεχνικα χαρακτηριστικα στο παιχνιδι του και το μονο ωφελος που ειχε στο 1ο ημιχρονο ηταν, (αν μπορει να πει καποιος ετσι) το δοκαρι και μια χαμενη ευκαιρια.
-ΦΑΣΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ:Στο 48' ο διαιτητης Α κατηγοριας Παλαμυδας,ειπε να λαβει μερος και αυτος στον αγωνα οταν σε μαρκαρισμα του Τζανετακου Σπ. του Ευρωτα Ελους 1 μετρο εξω απο την μεγαλη περιοχη,αντι υποδειξεως φαουλ,προς εκληξη ολων,εδειξε το σημειο του πεναλτι ε,εντελως αδικαιολογητα για διαιτητη ,ο οποιος εχει βλεψεις για ανωτερες κατηγοριες.

-Με το πεναλτι αυτο, ο Α.Σ.Μανης μειωσε σε 2-1.
-Στο 49' και για λιγα δευτερολεπτα χαρηκαν την μειωση του σκορ οι φιλοξενουμενοι, αφου ο Κλαψης Χρ. με απευθειας εκτελεση φαουλ,εστειλε την μπαλα στα διχτυα κανοντας το 3-1.
-Στο 69' μεγαλη ευκαιρια για πετυχει γκολ εχασε ο Αλιμπαλης Γιωρ.
-Στο 74' ο Madalin εκανε πασα στον Αλιμπαλη Γ. και αυτος, αυτη την φορα δεν αστοχησε και εκανε το 4-1.
-Στο 77' ο Αλιμπαλης Αλ. με απιαστο σουτ μεσα απο την περιοχη εκανε το τελικο 5-1 που ειναι λιγο για την ομαδα του Ευρωτα Ελους στο σημερινο της παιχνιδι.
-Ο Ευρωτας στο δευτερο ημιχρονο δεν επιασε την αποδοση του 1ο ημιχρονου,παραταυτα ηταν επιθετικος και καταφερε με λιγοτερες ευκαιριες απο το 1ο ημιχρονο, να ειναι πιο αποτελεσματικος στην τελικη προσπαθεια.
-Ο Α.Σ.Μανης στο δευτερο ημιχρονο δεν εκανε απολυτως τιποτα επιθετικα και σε πολλες περιπτωσεις,οι παιχτες του για να ανακοψουν τους παιχτες του Ευρωτα Ελους, επαιξαν σκληρα κανοντας βιαια φαουλ και προκαλοντας τους παιχτες του Ευρωτα υπο την ανοχη του διαιτητη. 
ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ:1).Μπασουρακος Κυριακος,2).Τζανετακος Σπυρος,3).Σμπυρακος Χρηστος(στο 61 Μπογρης Νικος),4).Τζαμουρης Στελιος,5).Μπογρης Γεωργιος,6).Συριοπουλος Παναγιωτης,7).Κλαψης Χρηστος,8).Αλιμπαλης Γιαννης,9).Μιχελακος Κωστας.(στο 64'Αλιμπαλης  Αλεκος. Δ.),10).Αλιμπαλης  Γεωργιος.(στο 81'Πουλακος Δημητρης.),11)Madalin Ronsea.
  • ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ:Ανα αγωνιστικη ημερα και με κοκκινα γραμματα τα εντος εδρας τερματα. 
  • 1).Αλιμπαλης Γιωργος:1η,3η,3η,,.
  • 2).Μadalin Ρoncea:2η,3η
  • 3).Τζαμουρης Νικος:2η.
  • 4).Τζαμουρης Στελιος .
  • 5).Κλαψης Χρηστος .
  • 6).Αλιμπαλης Αλεξαντρος Δημ. .
  • 7).Αυτογκολ:2η
  • ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της 4ης αγωνιστικης  
  1. Ευρωτας Ελους........10.12-2
  2. Αμυκλιακος...............7..10-4
  3. Βοιας Νεαπολης.........7...7-3
  4. Ταξιαρχαι Νιατων.......7...7-6
  5. Εθνικος βατικων........7...9-6
  6. Α.Ο Δαφνιου.............6...4-3
  7. Καστρο Γερακιου.......5...5-7
  8. Α.Σ Απιδιας...............5...4-4
  9. Ηφαιστος Βρονταμα...4...3-7
  10. Πανγυθετικος Γ.Σ.......3...5-6
  11. Κρονος Αγ./Δημ........2...4-13
  12. Α.Σ Μανης.................1...4-14
  • 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ2/11 και 3/11/2013:Ταξιαρχαι Νιατων-Α.Ο Δαφνιου 1-1,Πανγυθεατικος Γ.Σ- Καστρο Γερακιου 1-2(2/11),Ηφαιστος Βρονταμα-Εθνικος Βατικων 1-3,Ευρωτας Ελους-Α.Σ Μανης 5-1,Βοιας Νεαπολης-Α.Σ Απιδιας 2-0(2/11),Αμυκλιακος/Κρονος Αγ.Δημητριου 5-0
  • 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ:Α.Ο Δαφνιου-Καστρο Γερακιου,Εθνικος Βατικων-Ταξιαρχαι Νιατων,Α.Σ Μανης-Πανγυθεατικος Γ Σ, ,Α.Ο Απιδιας-Ηφαιστος Βρονταμα,Αμυκλιακος-Ευρωτας Ελους,Κρονος Αγ./Δημ-Βοιας Νεαπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια: