28 Νοε 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ζιλέ: «Εκδίκηση απ’ τον Ολυμπιακό»


Ζιλέ: «Εκδίκηση απ’ τον Ολυμπιακό» | onsports.grΜπορεί η Άντερλεχτ να μην έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον στην αυλαία του Γ’ ομίλου του Champions League, ωστόσο, θέλει να πάρει… εκδίκηση από τον Ολυμπιακό, όπως τόνισε ο Γκιγιόμ Ζιλέ.
Ο αρχηγός των Πρωταθλητών Βελγίου, μετά τον «αρχιτέκτονα» της ομάδας, Τζον Φαν Ντε Μπρομ, τόνισε πως η Άντερλεχτ θα παρουσιαστεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» με μοναδικό στόχο τη νίκη, ούτως ώστε να πάρει την εκδίκησή της από την ήττα στον πρώτο γύρο από τους Πειραιώτες.
«Εξαιρώντας το 5-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν, δείξαμε ότι έχουμε την ποιότητα για να παίζουμε στη διοργάνωση, αλλά οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά, όπως η έλλειψη εμπειρίας και μας κόστισε, καθώς δεχθήκαμε αρκετά γκολ για αυτόν τον λόγο. Το τελευταίο παιχνίδι είναι σημαντικό για εμάς», ήταν τα πρώτα του λόγια.
Και πρόσθεσε για τον αγώνα με τους Πειραιώτες: «Για να είμαι ειλικρινής δεν με ενδιαφέρει ποιος εκ των Ολυμπιακού και Μπενφίκα θα περάσει στον επόμενο γύρο. Θέλουμε να πάρουμε εκδίκηση από τον Ολυμπιακό για ότι συνέβη στο γήπεδο μας, καθώς δεν αξίζαμε να χάσουμε».
Παράλληλα, ο 29χρονος άσος, υποστήριξε: «Είναι απογοητευτικό να χάνεις με γκολ στο 90ο λεπτό, έχοντας δώσει τα πάντα, προσπαθώντας για τη νίκη. Νομίζω ότι ήμασταν(χθες) ισάξιοι με την Μπενφίκα, αλλά χάσαμε και αυτό είναι απογοητευτικό. Είναι απίστευτο, διότι δεν είχαν πολλές ευκαιρίες και όμως πέτυχαν τρία γκολ.
Συνέβη ότι και με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο μας και είναι απογοητευτικό. Την περασμένη σεζόν μαζέψαμε πέντε πόντους στον όμιλο του Champions League, αλλά έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι και ελπίζω να ολοκληρώσουμε καλά την προσπάθεια μας κόντρα στον Ολυμπιακό». 

Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πάρτι από... 5 ευρώ στην ΑΕΚ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ντάνστον: "Η άμυνα είναι η ταυτότητα μας"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ωρα... ραντεβού στον ΠΑΟ!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ρομπέρτο: "Δεν παίξαμε στο πιο υψηλό μας επίπεδο"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Super League: Οι διαιτητές της 13ης αγωνιστικής

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ζιλέ: «Εκδίκηση απ’ τον Ολυμπιακό»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΣΤΟ Δ.Σ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΟΣ!.ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΣΤΙΣ 4 ΟΚΤ.2012.


 


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ...ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΥΛΙΚΗ ΜΟΥΡΙΑ 80 ΒΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: