29 Νοε 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οταν πρέπει, κερδίζει ο Ολυμπιακός!

Οταν πρέπει, κερδίζει ο Ολυμπιακός!Κι άλλες φορές ο Ολυμπιακός έχει διεκδικήσει την πρόκριση στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων κι όπως παρουσιάζει το gazzetta.gr, όταν πρέπει κερδίζει στο Kαραϊσκάκη!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας από το 1997 που αγωνίζονται στο Champions League, έξι φορές έχουν διεκδικήσει πρόκριση από την φάση των ομίλων την τελευταία αγωνιστική. Τρεις τα έχουν καταφέρει και τις άλλες τρεις έχουν αποκλειστεί.
Όσες φορές πάντως, ο Ολυμπιακός χρειάστηκε τη νίκη μέσα στην έδρα του στο φινάλε των ομίλων προκειμένου να πάρει την πρόκριση τα κατάφερε. Ασχέτως τελικά αν στο τέλος αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.
Τη σεζόν 2007/08 ο Ολυμπιακός κέρδισε την τελευταία αγωνιστική στην έδρα του την Βέρντερ Βρέμης και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης, ενώ το ίδιο επανέλαβε το 2009/10 κόντρα στην Άρσεναλ. Την αμέσως επόμενη, η τύχη του έφερε και πάλι την τελευταία αγωνιστική τους Λονδέζους. Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-1 στο Φάληρο, ωστόσο η υπόθεση πρόκριση δεν ήταν 100% στο χέρι του, αφού η Μαρσέιγ που είχε έναν βαθμό παραπάνω κέρδισε μέσα στην έδρα της Ντόρτμουντ και πήρε την πρόκριση.

Δείτε τις περιπτώσεις που ο Ολυμπιακός έπαιξε την τελευταία αγωνιστική την πρόκρισή του
1998/99
Εκείνη τη σεζόν ο Ολυμπιακός έφτασε μια ανάσα από τα ημιτελικά του Champions League. Στους ομίλους χρειαζόταν ένα θετικό αποτέλεσμα την τελευταία αγωνιστική στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κροάσια. Τελικά ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με το γκολ του Γιαννακόπουλου και μάλιστα πήρε την πρώτη θέση στον όμιλό του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Κροάσια – Ολυμπιακός 1-1
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ολυμπιακός 11
Κροάσια 8
Πόρτο 7
Άγιαξ 7

2000/01
Ο Ολυμπιακός κρατούσε μέχρι την τελευταία αγωνιστική την τύχη στα χέρια του, ωστόσο πλήρωσε το γκολ που είχε δεχθεί στο ΟΑΚΑ από την Λιόν. Την τελευταία αγωνιστική απέναντι στους Γάλλους, οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν 1-0 στο «Ζερλάν» και στην ισοβαθμία υπερίσχυσε η Λιόν που πήρε τελικά την δεύτερη θέση στον όμιλο αφήνοντας πίσω τον Ολυμπιακό.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Βαλένθια 13
Λιόν 9
Ολυμπιακός 9
Χέρενφεν 4

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Λιόν – Ολυμπιακός 1-0
2004/05
Σε εφιάλτη εξελίχθηκε η τελευταία αγωνιστική για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» μέχρι τότε κρατούσαν την τύχη στα χέρια τους και θα πήγαιναν στο «Άνφιλντ» απέναντι στην Λίβερπουλ για τρία αποτελέσματα. Νίκη, ισοπαλία ακόμα και ήττα με ένα γκολ διαφορά. Τελικά ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να αποφύγει τα χειρότερα, έχασε 3-1 με γκολ στα τελευταία λεπτά και παρότι συγκέντρωσε 10 βαθμούς έμεινε εκτός συνέχειας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Λίβερπουλ – Ολυμπιακός 3-1
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Μονακό 12
Λίβερπουλ 10
Ολυμπιακός 10
Λα Κορούνια 2

2007/08
Την σεζόν 2007/08 ο Ολυμπιακός φτάνει να παίζει την τελευταία αγωνιστική στο «Γ. Καραϊσκάκης» την πρόκρισή του στην επόμενη φάση με την Βέρντερ Βρέμης. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα κάνουν το καθήκον τους μπροστά στον κόσμο τους και θα πάρουν τη νίκη με 3-0 που θα τους δώσει το εισιτήριο για τους «16».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Ολυμπιακός – Βέρντερ Βρέμης 3-0
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ρεάλ Μαδρίτης 11
Ολυμπιακός 11
Βέρντερ Βρέμης 6
Λάτσιο 5

2009/10
Ακόμα μια σεζόν ο Ολυμπιακός φτάνει να παίζει την πρόκρισή του μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» με αντίπαλο την Άρσεναλ. Το θετικό για τους «ερυθρόλευκους» είναι ότι οι Λονδρέζοι δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο καθώς έχουν εξασφαλίσει την πρώτη θέση. Ο Ολυμπιακός θα πάρει τη νίκη με 1-0 και μαζί την πρόκριση στην επόμενη φάση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Ολυμπιακός – Άρσεναλ 1-0
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Άρσεναλ 13
Ολυμπιακός 10
Σταντάρ Λιέγης 5
Άλκμααρ 4

2010/11
Ο Ολυμπιακός παίζει για τη δεύτερη θέση του ομίλου με την Μαρσέιγ. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την τελευταία αγωνιστική την αδιάφορη Άρσεναλ που έχει πάρει την πρόκριση ήδη και οι Γάλλοι παίζουν εκτός έδρας με την Βέρντερ. Ο Ολυμπιακός θα πάρει τη νίκη με 3-1, αλλά ταυτόχρονα η Μαρσέιγ θα κάνει το διπλό στη Βρέμη και με έναν βαθμό περισσότερο θα πάρει το εισιτήριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Ολυμπιακός – Άρσεναλ 3-1
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Άρσεναλ 11
Μαρσέιγ 10
Ολυμπιακός 9
Ντόρτμουντ 4 


Πηγή: Gazzetta

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:O Γερμανός ΠΑΟΚτσής

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μπράμος: «Δύσκολο παιχνίδι με Λαμποράλ»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το ξύλο βγήκε από το ΝΒΑ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ιμπραχίμοβιτς: "Μην με ακουμπάτε γιατί θα σας..."


LIVE SΤREAMING.19:00 Budivelnik vs CSKA Moscow

LIVE SΤREAMING.19:30 Zalgiris vs EA7 Emporio Armani

LIVE SΤREAMING.20:15 Anadolu Efes vs Strasbourg  Euroleague.Eastern European Summer Time

Δεν υπάρχουν σχόλια: