8 Νοε 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απόλλων Σμύρνης: Για την πρώτη νίκη στα Χανιά



Απόλλων Σμύρνης: Για την πρώτη νίκη στα Χανιά | onsports.grΗ «Ελαφρά Ταξιαρχία» πάει για 3η φορά στην ιστορία της στο γήπεδο του Πλατανιά και φιλοδοξεί να πάρει την πρώτη της νίκη.
Ο Απόλλων Σμύρνης βρίσκει για πρώτη φορά στο δρόμο του τον Πλατανιά σε επίπεδο Super League και φιλοδοξεί να πάρει και την πρώτη του νίκη στα Χανιά. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ στο παρελθόν, τρία χρόνια πριν για πρώτη φορά και ενάμιση μήνα πριν για τελευταία, επισκέφθηκε τα Περβόλια, έμεινε αήττητη εκεί αλλά δεν έχει πανηγυρίσει τρίποντο.
Η πρώτη «κόντρα» των δυο ομάδων στα Χανιά έγινε στις 26 Σεπτεμβρίου 2010 στο πλαίσιο της Γ’ Εθνικής, όπου συμμετείχαν οι δυο ομάδες, με τον αγώνα να ολοκληρώνεται χωρίς τέρματα. Η δεύτερη συνάντησή τους στην Κρήτη, ήταν στις 26 Σεπτεμβρίου 2013 για το Κύπελλο, με τον Απόλλωνα να αποσπά το 1-1 και να προκρίνεται με το 2-1 στη Ριζούπολη. Αυτή μάλιστα ήταν και η πρώτη νίκη γενικά στους αγώνες με τον Πλατανιά καθώς στον αγώνα που έγινε στις 30 Ιανουαρίου 2011 ο Πλατανιάς είχε νικήσει 3-0 στην έδρα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» για τον δεύτερο γύρο της Γ’ Εθνικής εκείνης της περιόδου.
Όσο για το αγωνιστικό σκέλος, μετά το τέλος του προγράμματος της Πέμπτης (07/11) ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης είχε ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα του Σαββάτου (09/11) στα Χανιά, από την οποία απουσιάζει όπως αναμενόταν ο Αντώνης Πετρόπουλος. Ο υψηλόσωμος φορ παρότι είναι έτοιμος ιατρικά, μένει εκτός για να προφυλαχθεί από τον κίνδυνο πιθανής υποτροπής. Εκτός είναι και ο Πέτρος Κανακούδης που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Έτσι, η αποστολή του Απόλλωνα αποτελείται από τους: Τζόρβα, Γουμάγια, Βέρτζο, Χατζηζήση, Παντελιάδη, Αργυρόπουλο, Διαμάντη, Άλβαρεζ, Δεληζήση, Τσεμπερίδη, Κόρμπο, Καμαρά, Γκουέλα, Μπλάζεκ, Μπάρκογλου, Τσιλιγκίρη, Μίνγκα και Φαρινόλα

.Πηγή: OnSports

Live Streaming.20:00 Stelmet Zielona Gora vs Galatasaray Liv Hospital Istanbul

Δεν υπάρχουν σχόλια: