30 Νοε 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ Ηθελαν και Μελισσανίδη ο Ιβάν με Αλαφούζο, αλλά...

Ηθελαν και Μελισσανίδη ο Ιβάν με Αλαφούζο, αλλά...
Σαββίδης και Αλαφούζος προσέγγισαν τον Μελισσανίδη για συμμετοχή στο μέτωπο κατά της Superleague και της ΕΠΟ, αλλά εισέπραξαν αρνητική απάντηση με… ημερομηνία λήξης. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα ένα-ένα… Κατ' αρχήν για όσους το αγνοούν, ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ απέστειλαν το βράδυ της Πέμπτης (28/11) στη Superleague κοινή αγωγή ακύρωσης της απόφασης της Λίγκας περί δυσφημιστικής πράξης από οποιονδήποτε που συνδέεται με ΠΑΕ.
Προτού, όμως, γίνει αυτό, προσέγγισαν και τον νέο ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη για συμμετοχή στο μέτωπο. Τον ήθελαν ως 3ο σύμμαχο σ' αυτή την κίνηση, το «αντάρτικο».
Ο «τίγρης», όμως, δεν δέχθηκε επί της παρούσης να συμμετάσχει σ' αυτή την κίνηση, όμως δεσμεύτηκε «να μιλήσει» όταν έρθει η ώρα. Επί της ουσίας η άρνηση του Μελισσανίδη στο μέτωπο των Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ έχει ημερομηνία λήξης. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι ο ιδιοκτήτης της «Ενωσης» δεν μιλά τώρα για τον απλούστατο λόγο πως η ομάδα βρίσκεται στην Γ' Εθνική και δεν είναι ενεργό μέλος του Συνεταιρισμού. Όταν, όμως, επιστρέψει στα σαλόνια, είναι βέβαιο πως ο «τίγρης» θα μιλήσει.

Πηγή: Goal

Live Streaming.19:30 Apollon Smirnis - Panathinaikos

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Εφυγε" ο Συνετόπουλος

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τσιώλης: "Έχει αλλάξει επίπεδο ο ΠΑΣ"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Η μεγάλη τάπα του Χάινς και το κάρφωμα (photos+videos)

Δεν υπάρχουν σχόλια: