14 Νοε 2013

Live Streaming.21:05 Maccabi Tel Aviv - Panathinaikos 75-68 Euroleague

Πράσινο "ναυάγιο" στο Τελ Αβίβ



Την τρίτη του ήττα σε πέντε ματς στη Euroleague υπέστη ο Παναθηναϊκός, 68-75 από τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. Απογοητευτική εμφάνιση από το Τριφύλλι, που με ρεκόρ 2-3 θέτει σε κίνδυνο ακόμα και την πρόκριση στο Top 16!


Χωρίς πλάνο στην επίθεση και... βοήθεια από τον πάγκο, οι πράσινοι παραδόθηκαν εύκολα στις ορέξεις των Ισραηλινών, οι οποίοι δεν έπιασαν υψηλά επίπεδα απόδοσης. Οαση οι Νίκος Παππάς και Στέφαν Λάσμε -κυρίως στο αμυντικό κομμάτι.
Την τραγική εικόνα του Παναθηναϊκού στο επιθετικό κομμάτι μαρτυρούν οι μόλις οι μόλις 29 πόντοι που πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο!
Την ίδια ώρα, πάντως, δούλεψε σε ικανοποιητικά επίπεδα η άμυνα στη διάρκεια του δεύτερου δεκαλέπτου (11 πόντους η Μακάμπι) με την ελληνική ομάδα να είναι στο -7 με την ολοκλήρωση του ημιχρόνου.
Αν και στη διάρκεια της τρίτης περιόδου βελτιώθηκε η πράσινη επίθεση, ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε πρόβλημα στο δικό του μισό, με τους Ισραηλινούς να είναι στο +9 (56-47).
Παρά τις προσπάθειες του Παππά (ο Παναθηναϊκός μείωσε στους 6) η Μακάμπι κράτησε σταθερά το πάνω χέρι και μαζί μια διαφορά ικανή να της παρέχει ασφάλεια, καθώς Μπλου και Ινγκλς πέτυχαν δύο καθοριστικά τρίποντα.
Οι γηπεδούχοι κράτησαν μέχρι τέλους τη διαφορά ασφαλείας, φτάνοντας στην 4η νίκη τους στο φινάλε του πρώτου γύρου, επίδοση που τους φέρνει στην κορυφή του ομίλου.
Στον αντίποδα, ο Παναθηναϊκός που έχει ηττηθεί από Ρίτας, Κουμπαν και Μακάμπι, ό,τι και να γίνει στο παιχνίδι Ερυθρός Αστέρας - Λιέτουβος Ρίτας, το φινάλε της 5ης αγωνιστικής θα τον βρει να συγκατοικεί με τρεις ομάδες στην 3η θέση! 


Πηγή: Sport.gr

Live Streaming.17:00 Greece U21 - Sweden U21 Uefa Euro 2015 U21 Qualifiers/Friendlies 

Live Streaming.19:00 Olympiacos vs Stelmet Zielona Gora  Euroleague

Live Streaming.21:45  Greece - Romania - FIFA World Cup 2014 Qualifying*Μπαραζ

Δεν υπάρχουν σχόλια: