7 Νοε 2013

Live Streaming.APOEL Nicosia FC - Bordeaux 2-1 UEFA Europa League

Πρώτη νίκη για τον ΑΠΟΕΛ!

Την πρώτη του νίκη στους ομίλους του Europa πέτυχε ο ΑΠΟΕΛ, επικρατώντας 2-1 της Μπορντό στο ΓΣΠ για την 4η αγωνιστική.
Τα πράγματα θα μπορούσα να ήταν πολύ καλύτερα για την ομάδα του Δώνη, αν την ίδια ώρα η Μακάμπι δεν νικούσε την πρωτοπόρο του ομίλου Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.
Ετσι, η απόσταση του ΑΠΟΕΛ, που ανέβηκε στην 3η θέση, με τη δυάδα της πρόκρισης στην επόμενη φάση παραμένει στους τρεις βαθμούς.
Ο "Θρύλος" μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και το εξαργύρωσε με γρήγορο προβάδισμα, καθώς στο 14' προηγήθηκε 1-0 με σουτ... κεραυνό του Αλεξάνδρου.
Κι ενώ όλα έδειχναν ότι η ομάδα του Δώνη θα πάει στα αποδυτήρια με προβάδισμα, ήρθε ο Σανέ στην τελευταία φάση του ημιχρόνου για να ισοφαρίσει σε 1-1.
Στο 50ό λεπτό οι δύο ομάδες έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές. Για τον ΑΠΟΕΛ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Μπούντιμιρ για χτύπημα εκτός φάσης, ενώ δεύτερη κίτρινη αντίκρυσε ο Ν'Γκουεμό της Μπορντό.
Πέντε λεπτά αργότερα το ΓΣΠ... σηκώθηκε στο πόδι, για να πανηγυρίσει το γκολ του Νούνο Μοράις, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική κάθετη πάσα του Μπενασούρ και πλάσαρε ιδανικά τον γκολκίπερ της Μπορντό, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1. 


Πηγή: Sport.gr

Live Streaming.22:05 Maccabi Haifa FC - PAOK Saloniki,22:05 AZ Alkmaar - Shakhter Karagandy Europa League

Live Streaming.22:05 Lazio - Apollon Limassol

Δεν υπάρχουν σχόλια: