15 Νοε 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ελλάδα U21-Σουηδία U21 5-1,LIVE του αγώνα

Παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων συνέτριψε την Σουηδία με 5-1 και πέτυχε την τρίτη της νίκη στα προκριματικά του EURO 2015. Διαμαντάκος, Μαυρίας, Ποτουρίδης, Κολοβός και Καρέλης τα ελληνικά τέρματα. Δοκάρι ο Γιαννιώτας.

Παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο μπροστά σε 3.500 φιλάθλους στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης και με κορυφαίους τους Μαυρία και Κολοβό η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων συνέτριψε με 5-1 την Σουηδία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2015.
Η μικρή "γαλανόλευκη" ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στην αναμέτρηση και πήρε την τρίτη της νίκη στον όμιλο με τέρματα των Διαμαντάκου, Μαυρία, Ποτουρίδη, Κολοβού και Καρέλη ενώ είχε και δοκάρι με τον Γιαννιώτα.
Δείτε εδώ το LIVE του αγώνα
Η ομάδα του Κώστα Τσάνα μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 3ο λεπτό άνοιξε το σκορ όταν ο Μαυρίας έκανε μια εξαιρετική ενέργεια από δεξιά δοκίμασε και το σουτ με τον γκολκίπερ της Σουηδία να διώχνει και ο Διαμαντάκος που ακολούθησε την φάση με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Στο 18' η Ελπίδων διπλασίασε τα τέρματά της, όταν από σέντρα του Γιαννιώτα, ο Διαμαντάκος έκανε την κεφαλιά ο Κάλγκρεν απέκρουσε και ο Μαυρίας από κοντά έκανε το 2-0.
Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο η Σουηδία κατάφερε να μειώσει σε 2-1 και συγκεκριμένα στο 37' με σουτ του Ισάκ από κοντά.
Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου (41') η Εθνική μας κέρδισε πέναλτι, όταν ο Μαυρίας ανατράπηκε από τον Κάρλγκεν ο οποίος είδε και την κόκκινη κάρτα.
Την εκτέλεση ανέβαλε ο Ποτουρίδης οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 3-1 για την Ελλάδα που ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Μονότερμα στο δεύτερο
Το δεύτερο ημίχρονο τελείωσε όπως το πρώτο, δηλαδή με γκολ για την Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων.
Στο 47' ο Διαμαντάκος έκανε την πάσα στον Κολοβό και αυτός μέσα από την μικρή περιοχή της Σουηδία διαμόρφωσε το 4-1.
Πέντε λεπτά αργότερα (52') η Ελλάδα έφτασε κοντά και πέμπτο γκολ, όταν ο Γιαννιώτας από το ύψος της περιοχής έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της Σουηδίας.
Στο 55' ο Γιαννιώτας είχε ένα ακόμη καλό σουτ το οποίο ήταν άστοχο, ενώ στο 67' δεν κατάφεραν να σκοράρουν στην ίδια φάση οι Διαμαντάκος και Κολοβός.
Δύο λεπτά πριν από το τέλος της αναμέτρησης, ο Καρέλης έβαλε το "κερασάκι στην τούρτα". Ο Κίτσιου έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Καρέλης με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 5-1 για την Εθνική Ελπίδων.
Ο διαιτητής του αγώνα ο Γάλλος Ρουντι Μπουκέ, απέβαλλε με κόκκινη κάρτα τον Κάλγκρεν, ενώ έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Βέλλιο, Κίτσιου, Λεβίκι, Ισάκ και Ργκότα.
Ελλάδα: Διούδης, Μπουχαλάκης (77' Σιώπης), Τριανταφυλλόπουλος, Ποτουρίδης, Μπουγαϊδης, Κίτσιου, Κολοβός, Λαγός, Μαυρίας, Διαμαντάκος (69' Βέλλιος), Γιαννιώτας (61' Καρέλης).
Σουηδία: Κάλγκρεν, Γιόχανσον, Χόλμεν, Μιλόσεβιτς, Σίλβερχοτ (77' Κονάτε), Χάλμπεργκ (46' Κουάϊσον), Κλάεσον, Λεβίκι, Τερν (43' Στρόμπεργκ), Ισάκ, Ργκότα.
Βαθμολογία
1. Τουρκία 10 (5)
2. Ελλάδα 9 (4)
3. Πολωνία 9 (5)
4. Σουηδία 4 (4)
5. Μάλτα 0 (4)
Επόμενη αγωνιστική
Τρίτη (19/11)
Πολωνία-Ελλάδα
Σουηδία-Μάλτα 

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.19:00 Olympiacos vs Stelmet Zielona Gora Euroleague

Live Streaming.21:00 Iceland vs Croatia - FIFA World Cup 2014 Qualifying Eastern European Time

 

Live Streaming.21:45  Greece - Romania - FIFA World Cup 2014 Qualifying*Μπαραζ

Δεν υπάρχουν σχόλια: