15 Δεκ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΓΗΠΕΔΟ ΑΜΠΕΛΟΧΩΡΙΟΥ.ΠΡΩΤΘΛΗΜΑ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.Α.Σ ΑΠΙΔΙΑΣ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1-4 ημιχρ. 0-2

-ΦΑΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ:Στο 13' σουτ του Madalin  απο καλη θεση ,αλλα εφυγε αουτ.
-Στο 23' ο Madalin κερδισε φαουλ εξω απο την περιοχη που εκτελεσε ο Μιχελακος Αρης και ο Αλιμπαλης Γιωργος βρηκε οσο χρειαζοτανε την μπαλα για να την στειλει στα διχτυα της Α.Σ Απιδιας κανοντας το 0-1.
-Στο 37' σε μια επιθετικη προσπαθεια του Ευρωτα Ελους βρεθηκαν πολλοι ποδοσφαιριστες στο κομματι που αναλογουσε στην ομαδα της Απιδιας και χανοντας την μπαλα οι παιχτες του Ευρωτα,εγινε μια βαθεια μπαλια στην πλατη της αμυνας του και παιχτης των γηπεδουχων προσπαθησε να σκοραρει αλλα εγκαιρως και πανω στην εξοδο του, ο τερματοφυλακας του Ευρωτα Μπασουρακος Κυριακος,απεκρουσε και διατηρησε το προνομιο να ειναι μπροστα στο σκορ,η ομαδα του.
-Στο 45' ο Μιχελακος Αρης επιασε ενα δυνατο συρτο σουτ και καρφωσε την μπαλα στην γωνια του τερματοφυλακα  στελνοντας την ομαδα του στα αποδυτηρια να προηγειται με 0-2 στο τελειωμα του κατα φαντασιαν, ¨ντερμπυ κορυφης¨ .
-Ο Ευρωτας χωρις να πιασει καποια ιδιαιτερα υψηλη αποδοση, με τους παιχτες του να μην εχουν καποιο ιδιαιτερο κινητρο λογω του χαμηλου επιπεδου της αντιπαλης ομαδος, που επαιζε ανορθοδοξο ποδοσφαιρο και συναμα το γηπεδο αυτο δεν βοηθα, μια ομαδα να αναπτυξει σωστα αυτο που θελει εντος του γηπεδου.
-Η Α.Σ. Απιδιας δεν παρουσιασε τιποτα το αξιολογο και στο μονο που οι παιχτες διακριθηκαν, ηταν η προκλητικη σταση τους και τα πολλα αντιαθλητικα φαουλ που επιστρατευσαν,  για να σταματησουν πολλες προσπαθειες των παιχτων του Ευρωτα υπο την ανοχη του διαιτητη του αγωνα που δεν τους εδειχνε στις περισσοτερες περιπτωσεις, ουτε κιτρινη καρτα.Αυτα φανταζομαι θα πρεπει να τα ειδε ο παρατηρητης του αγωνα και οχι να τα εγραψε παλι στα ¨Αγγλικα¨ οπως μου ειπε στον αγωνα με τον Πανγυθεατικο.
-ΦΑΣΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ:Στο 60' σε κενο που εγινε στην αμυνα του Ευρωτα Ελους,παιχτης του Α.Σ Απιδιας μειωσε σε 1-2.
-Στο 63' σε φαουλ που εγινε εξω απο την περιοχη του Ευρωτα,παιχτης των γηπεδουχων το εκτελεσε,ο Μπασουρακος Κυρ. εδιωξε την μπαλα και αυτη πηγε σε παιχτη, οχι του Ευρωτα Ελους, ο οποιος  απο το σημειο του πεναλτι περιπου, σουταρε ατσαλα στελνοντας την μπαλα αουτ.
-Στο 73' απο εκτελεση φαουλ απο τα πλαγια, του Αλιμπαλη Γιωρ. η μπαλα περασε απο πολλα ποδια μπροστα απο την εστια του τερματοφυλακα,οπου εκει  βρεθηκε ο Μιχελακος Αρης,ο οποιος την αφησε και αυτος με σειρα του και περασε κατω απο το σωμα του τερματοφυλακα της Α.Σ. Απιδιας και κατεληξε στα διχτυα,κανοντας 1-3.Στη φαση αυτη και πανω στους πανηγυρισμους ο σκορερ Αλιμπαλης Γιωργ. εκανε ασεμνη χειρονομια απλα μονολογοντας με αποτελεσμα ο βοηθος να σηκωσει το σημαιακι και ο διαιτητης του αγωνα που ηταν ανεκτικος με τους γηπεδουχους δεν διστασε μετα την υποδειξη του βοηθου να δειξει την κοκκινη καρτα αποβαλοντας τον απο τον αγωνα.Σωστη η υποδειξη του βοηθου,ηταν λαθος του παιχτη, παροτι δεν απευθυνοταν στους φιλαθλους της Α.Σ. Απιδιας,αλλα  προς τους φιλαθλους του Ευρωτα Ελους και ειχε να κανει με την διαφορα  στον πινακα της βαθμολογιας. 
-Στο  77' ο Madalin δεχομενος πασα στον κενο χωρο υστερα απο εξαιρετικο συνδιασμο των συμπαιχτων του,μονος του με το τερματοφυλακα αντι να τον περασει, πλασαρε και η μπαλα βρηκε στα ποδια του ακινητου τερματοφυλακα της Α.Σ. Απιδιας.
-Στο 92' των καθυστερησεων ο παραπανω παιχτης οτι δεν εκανε στην προηγουμενη φαση περνοντας την μπαλα απο τα πλαγια ξεπερασε 3 αμυντικους και πλασαροντας αυτη την φορα ηταν ευστοχος γραφοντας το τελικο 1-4.
-Ο Ευρωτας θα μπορουσε να πετυχει και 5 γκολ αν ο διαιτητης του αγωνα δεν σταματουσε τη φαση οπου ο Ευρωτας βρισκοταν σε θεση και με πολλες πιθανοτητες να σκοραρει και παλι.
-Ο Ευρωτας Ελους ειναι ισως η μοναδικη ομαδα που τα ¨ντερμπυ¨ που γραφονται σε καποιο αθλητικο σαιτ του Νομού μας,τα κανει πραγματικο ¨περιπατο¨.
-Ο Α.Σ. Απιδιας  θα συναγωνιστει με τις αλλες ομαδες για το ποια θα παρει την δευτερη προνομοιουχο θεση που οδηγει στην ανωτερη κατηγορια.
-Μοναδικο φαινομενο μια ομαδα απο την 10η αγωνιστικη του πρωταθληματος να εχει μια τετοια πορεια και να ειναι απο τωρα εκει,απο οπου δεν ¨εφυγε¨ ποτε...Το μονο που θα μεινει, ο,τι και να γινει, θα ειναι μια λευκη σελιδα ενος μαυρου καλοκαιριου.Συγχαρητηρια σε αυτους που πρωτοστατησαν σε εκεινες τις δυσκολες ημερες, στο Δ.Σ. και στους παιχτες που κληθηκαν μετα απο πολλα χρονια να φορεσουν ποδοσφαιρικα παπουτσια και να μπουν ξανα στο γηπεδο.
-Μπραβο στους φιλαθλους του Ευρωτα που στηριζουν πλεον την ομαδα ακομα και εκτος εδρας, που ηταν κατι που ειχαμε πολλα χρονια να δουμε. 
-ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ:1).Μπασουρακος Κυριακος,2).Τζανετακος Σπυρος ,3).Κρητικακος Γιωργος Μαν.)4).Τζαμουρης Στελιος,5).Μπογρης Γεωργιος,6).Συριοπουλος Παναγιωτης7).Αλιμπαλης Γιωργος ,8).Μιχελακος Αρης,9)Τζαμουρης Νικος(στο 87' Χιωτης Γιαννης Π.).10).Madalin Ronsea.,11)Μιχελακος Αγης(στο 48' Αλιμπαλης Γιαννης)
  • ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ:Ανα αγωνιστικη ημερα και με κοκκινα γραμματα τα εντος εδρας τερματα. 
  • 1).ΑλιμπαληςΓιωργος:1η,3η,3η,,4η,6η,6η,6η,
  •    7η,,9η,9η,10η,10η.
  • 2).Μadalin Ρoncea:2η,3η,6η,7η,8η,10
  • 3).Τζαμουρης Νικος:2η,5η,6η,7η,
  • 4).Mιχελακος Aρης Θ:7η,9η,9η,10η.
  • 5).Κλαψης Χρηστος:,5η
  • 6).Μιχελακος Αγης:,9η
  • 7).Αλιμπαλης Αλεξαντρος Δημ:.
  • 8). Τζαμουρης Στελιος:.
  • 9).Μιχελακος Κωστας:9η
  • 10) Αυτογκολ:2η
  • ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της 10ης αγωνιστικης  
  1. Ευρωτας Ελους.......28..37--8
  2. Α.Σ Απιδιας.............20..15-11
  3. Αμυκλιακος.............19..17-11
  4. Πανγυθεατικος Γ.Σ...18..24-11
  5. Βοιας Νεαπολης.......14..17-14
  6. Καστρο Γερακιου......12..16-17
  7. Εθνικος βατικων.......12..16-21
  8. Κρονος Αγ./Δημ.......11..13-21
  9. Α.Ο Δαφνιου............11...11-12
  10. Ταξιαρχαι Νιατων.......9...11-20
  11. Ηφαιστος Βρονταμα...7....7-19
  12.  Α.Σ Μανης................5...11-30
  • 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ 14 και 15/12/2013:Κρονος Αγ.Δημητριου-Α.Ο Δαφνιου 3-2(14/12),Αμυκλιακος-Βοιας Νεαπολης 1-0,Α.Σ Απιδιας-Ευρωτας Ελους 1-4,Α.Σ Μανης-Ηφαιστος Βρονταμα 0-2(14/12),Εθνικος Βατικων-Πανγυθεατικος Γ.Σ 1-4,Καστρο Γερακιου-Ταξιαρχαι Νιατων 1-1.
  • 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ:Βοιας Νεαπολης-Α.Ο Δαφνιου,Πανγυθεατικος Γ Σ-Α.Ο Απιδιας,Ευρωτας Ελους-Κρονος Αγ./Δημ.,Ηφαιστος Βρονταμα-Αμυκλιακο,Ταξιαρχαι Νιατων-Α.Σ Μανης,Καστρο Γερακιου- Εθνικος Βατικων

Δεν υπάρχουν σχόλια: