16 Δεκ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΑΟΥΤΣΑΙΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ Ο «τρόμος» για Μήτρογλου και το ποσοστό 175-1!

Ο «τρόμος» για Μήτρογλου και το ποσοστό 175-1!
Το όνομα του Κώστα Μήτρογλου ως ο «νούμερο ένα» κίνδυνος του Ολυμπιακού, είναι εκείνο που δεσπόζει στα προφίλ των «ερυθρόλευκων» που δημοσιεύονται στις βρετανικές ιστοσελίδες για τον αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όσο περνούν οι ώρες μετά την κλήρωση, που έφερε τον Ολυμπιακό αντιμέτωπο με την Γιουνάιτεντ για τους 16 του Champions League, οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να είναι αουτσάιντερ αλλά υπάρχουν και κάποιες …φωνές, οι οποίες υποστηρίζουν ότι ίσως η ομάδα του Μίτσελ δεν είναι τόσο «ακίνδυνη» όσο φαίνεται.
Αρχικά στα σχόλια των αναγνωστών της Daily Mail, ξεχωρίζουμε κάποια που αναφέρονται με θετικό ύφος στους «ερυθρόλευκους» τονίζοντας την φιλοδοξία που μπορεί να έχει ο Ολυμπιακός, ενώ νωρίτερα η ιστοσελίδα «Μanchester Εvening Νews», είχε γράψει επίσης ότι η ομάδα του Μίτσελ θα παίξει με την Γιουνάιτεντ με αυτοπεποίθηση.
Τα σχόλια αναγνωστών στη Daily Mail:
- Γιατί όλοι λένε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μια εύκολη κλήρωση; Ο Ολυμπιακός είναι 10 φορές καλύτερος από την Γουέστ Μπρομ, την Έβερτον και την Νιούκαστλ.
- Μπορώ να φανταστώ την Γιουνάιτεντ να χάνει από τον Ολυμπιακό. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι χάλια. Μάλλον θα αναρωτιούνται γιατί έφτασαν ως εδώ. Μόνη μας ελπίδα είναι να παίξει καλά ο Ρούνεϊ και να εμπνεύσει όλη την ομάδα
- Ας είμαστε ειλικρινείς, εκτός από τις μεγάλες ομάδες, οι περισσότερες από την δεύτερη θέση προσεύχονταν για την Γιουνάιτεντ. Ο Ολυμπιακός είναι ευχαριστημένος για αυτό τον αγώνα, μπορεί να μην νικήσει αλλά θα έχει πολλές ευκαιρίες παίζοντας απέναντι στην Γιουνάιτεντ παρά σε κάποια άλλη ομάδα.
Ο αρθογράφος της «Μanchester evening news», Στούαρντ Μάθιουσον, από την άλλη, έχει «τελειωμένο» τον Ολυμπιακό και αναφέροντας ότι ίσως η τύχη «χρωστούσε» στον Μόγιες αυτή την καλή κλήρωση γράφει: «Όταν το μπαλάκι με τον αουτσάιντερ, Ολυμπιακό βγήκε θα πρέπει να υπήρχε ένας μεγάλος αναστεναγμός ανακούφισης. Η ομάδα της Αθήνας είναι αουτσάιντερ με 175-1 για να νικήσει και αυτό σου λέει όλα όσα θα πρέπει να ξέρεις για την αποστολή της Γιουνάιτεντ τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο»
Το προφίλ του Ολυμπιακού στον Independent:
Προπονητής: Μίτσελ. Πρώην Ισπανός διεθνής και για πολλά χρόνια μέσος της Ρεάλ. Απολύθηκε από την Χετάφε και την Σεβίλλη, αλλά τα πάει καλά στον Πειραιά.
Πολυετής πρωταθλητές στην Ελλάδα, αλλά ποτέ δεν έχουν κάνει πολλά στην Ευρώπη. Έφτασαν στα ημιτελικά μια φορά το 1999.
Φόρμα: Νίκησαν τα μαστιγωμένα αγόρια της Άντερλεχτ δυο φορές, έχασαν τα δυο παιχνίδι από την Παρί και παραγκώνισαν την Μπενφίκα για να περάσουν. Πρώτοι στο ελληνικό πρωτάθλημα με 43 βαθμούς.
Παίκτης για να φοβάσαι: Ο Κώστας Μήτρογλου μπορεί να βοηθήσει και έχει ένα γκολ κάθε δυο παιχνίδια. Το ψευδώνυμο του είναι Μητρογκόλ. Σκόραρε και τρία γκολ σε δυο παιχνίδια play –off, όπου η Ελλάδα νίκησε την Ρουμανία και πέρασε στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Η ειδική αναφορά στον Κώστα Μήτρογλου από το sabotagetimes.com: «Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναστέναξαν βαθιά με ανακούφιση μετά την κλήρωση με τον Ολυμπιακό για τους 16 του Champions League, που αναμφισβήτητα ήταν η πιο εύκολη. Όμως παρά την κατανοητή αυτοπεποίθηση είναι ένας παίκτης της ελληνικής ομάδας που κάνει την σεζόν της καριέρας του.
Αν η άμυνα των «κόκκινων διαβόλων» δεν καταφέρει να αγκιστρώσει τον Κώστα Μήτρογλου ελαφρώς, θα τιμωρηθεί. Με σχεδόν ένα γκολ σε κάθε παιχνίδι, ο μεταγραφικός στόχος της Λίβερπουλ θα θέλει να φτιάξει ένα όνομα για αυτόν για ένα μεγαλύτερο επίπεδο. Για το αναμφισβήτητο ταλέντο του απόδειξη είναι αυτό το βίντεο και φαίνεται ότι εκμεταλλεύεται τα λάθη της άμυνας… Γιουνάιτεντ να ξέρεις»

Πηγή: Goal

Live Streaming.21:45 AC Milan - Roma Italy Serie A Eastern European Time

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΓΗΠΕΔΟ ΑΜΠΕΛΟΧΩΡΙΟΥ.ΠΡΩΤΘΛΗΜΑ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.Α.Σ ΑΠΙΔΙΑΣ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1-4 ημιχρ. 0-2

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οι παίκτες του ΠΑΟΚ για Μπενφίκα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ολυμπιακός

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Με την Μπενφίκα ο ΠΑΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: