17 Δεκ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στα όρια της ανέχειας η κορυφαία αθλήτρια του 2013


Το βράδυ της Δευτέρας παρουσία Υπουργών , προέδρων, αθλητών αλλά και όλης της Ελλάδας μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες η Κατερίνα Νικολαΐδου αναδείχθηκε ως κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια για την χρονιά που σε λίγο μας αφήνει.
Ακόμη και τώρα πολλοί είναι αυτοί που δεν ξέρουν ότι η πανύψηλη Κατερίνα ανήκει στην Κωπηλασία και κέρδισε τον κορυφαίο τίτλο έχοντας σαρώσει τα πάντα μέσα στο 2013. Πρωταθλήτρια κόσμου στην κατηγορία της (κάτω των 23 ετών), ασημένια πρωταθλήτρια κόσμου στην κατηγορία γυναικών, πρωταθλήτρια Ευρώπης και Μεσογειονίκης.
Η όμορφη Κατερίνα συγκέντρωσε όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της ωστόσο τα πράγματα πίσω από την σκηνή δεν είναι τόσο φωτεινά. Οπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα Antinews.gr, το κορίτσι από την Κατερίνη που έχασε 17 κιλά μέσα σε ένα χρόνο προκειμένου να αλλάξει κατηγορία και να πάει στα ελαφρά βάρη παλεύει με λίγους συμπαίκτες να ξεπεράσει τα πολλά εμπόδια.
Είναι χαρακτηριστικό ότι το σκάφος με το οποίο αγωνίστηκε στις περισσότερες διοργανώσεις ήταν δανεικό αφού ούτε το σωματείο της ούτε η Ομοσπονδία είχαν τα χρήματα (περίπου 10.000 ευρώ) να της το αγοράσουν. Κοντά στα τέλη της χρονιάς βρέθηκαν τα χρήματα και η Κατερίνα έχει πλέον το δικό της σκάφος για να αγωνίζεται και να μην ψάχνει πως θα τρέξει.
Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Σύμφωνα πάντα με το Antinews, πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζει και η πολύτεκνη οικογένειά της που ζει στην πόλη της Πιερίας. Και οι δυο γονείς της είναι εδώ και καιρό άνεργοι και έχοντας εκτός από την Κατερίνα  να συντηρήσουν ακόμη τρία παιδιά η κατάσταση είναι αφόρητη.
Πληροφορίες μάλιστα από το στενό περιβάλλον της οικογένειας μιλούν για σοβαρό πρόβλημα να πληρώσουν ακόμη και τους πάγιους λογαριασμούς.
Την ίδια ώρα η Κατερίνα είναι κλεισμένη σε πολυήμερα κοινόβια στο Σχοινιά με την εθνική ομάδα της κωπηλασίας ενώ όποτε λαμβάνει κάποια οδοιπορικά από την ομοσπονδία της ενισχύει τον οικογενειακό κουμπαρά που έχει…ανοίξει εδώ και καιρό.
Το χειρότερο είναι ότι φως στο τούνελ δεν φαίνεται αφού οι προσπάθειες που έγιναν από τρίτους προκειμένου να ξαναβρούν δουλειά οι γονείς της δείχνουν να πέφτουν στο κενό ενώ και η ίδια η αθλήτρια θα μπορέσει να εξασφαλίσει μια καλύτερη ζωή μόνο αν φέρει μια μεγάλη επιτυχία στους επερχόμενους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο το 2016.
Μέχρι τότε θα την ζεσταίνουν τα φώτα της σκηνής του ΣΕΦ όπου της απονεμήθηκε ο τίτλος της κορυφαίας αθλήτριας της χρονιάς. 

Πηγή: Contra
Live Streaming.21:45 Sunderland - Chelsea England Capital One Cup Eastern European Time

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οδεύει προς αποχώρηση από τον ΟΦΗ ο Γκαλέτι…

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:League Cup: Αποκλεισμός στην παράταση για την Τσέλσι!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τιμωρία για τον Ολυμπιακό ενόψει Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αναστασίου: "Να εξαλείψουμε τα "νεκρά" διαστήματα"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ενίσχυση κόντρα σε ΠΑΟΚ


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μαρτίνο: Δεν σταματάει ο Πουγιόλ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 2005 Πάει προς Ηράκλειο ο τελικός του Κυπέλλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: