22 Δεκ 2013

ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-ΚΡΟΝΟΣ Αγ.Δημ 3-0. ημιχρ. 0-0

-ΦΑΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ:Στο 3' σε μια βαθεια και εντελως ακινδυνη φαση ο τερμ/κας του Ευρωτα Ταμβακολογος Θαν. κανει εξοδο χωρις να πιασει την μπαλα και στην συνεχεια της επιθεσης των φιλοξενουμενων εγινε κεφαλια η οποια περασε αουτ,αυτη ηταν και η μοναδικη παρουσια των παιχτων του Κρονου σε ολη την διαρκεια του αγωνα στον επιθετικο τομεα.
-Στο 26' ο Madalin με ατομικη προσπαθεια και σουτ μεσα απο την περιοχη η μπαλα περασε διπλα απο το δοκαρι του Γραμματικακη.
-Στο 27' ο διαιτητης του αγωνα κ. Λιαρος,απεβαλε με δευτερη κιτρινη καρτα τον αναπληρωματικο παιχτη του Ευρωτα Ελους Ταμβακολογο Μιχ. για διαμαρτυρια λογω διαφωνιας ως προς την αντιμετωπιση της ομαδας του Ευρωτα Ελους απο την διαιτησια του .Τελικα ο αναπληρωματικος παιχτης του Ευρωτα απο την  εξελιξη των πραγματων πιθανον ,ειχε δικιο...
-Στο 29' ο Αλιμπαλης Γιαν. σε πασα του Συριοπουλου Παν. μεσα στην μεγαλη περιοχη, σουταρει λιγο αουτ χανοντας μεγαλη ευκαιρια για να κανει το 1-0.
-Στο 36' ο ιδιος παικτης απο τα πλαγια και εντος της μικρης περιοχης πλασαρει στο εσωτερικο των διχτυων του εκτος θεσης Γραμματικακη,που εαν η μπαλα ειχε πορεια προς την εστια το 1-0 θα ηταν γεγονος.Το χειροτερο πρωτο ημιχρονο του πρωταθληματος εκανε σημερα ο Ευρωτας και δεν ειχε την καταλληλη εμφανιση για τον πρωτοπορο του πρωταθληματος και προβληματισε εντονα τους φιλαθλους που βρεθηκαν και αυτη την Κυριακη κοντα στην ομαδα τους.
-Για τον Κρονο Αγ. Δημητριου δεν μπορουμε να γραψουμε τιποτα για ολο τον αγωνα, ηταν μονο μια ομαδα, που ηρθε για να βγαλει την υποχρεωση και να μην υποστει τον μηδενισμο!
-ΦΑΣΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ:Στο 48' ο Συριοπουλος Π. την σεντρα στον Μadalin αυτος εκανε το σουτ και η μπαλα στα διχτυα του Γραμματικακη βαζοντας τα πραγματα με το ξεκινημα του δευτερου μερους στις σωστες του βασεις.
-Στο 52' ο Μιχελακος Αρης απο ιδανικη θεση για γκολ σουταρει αουτ, χανοντας μοναδικη ευκαιρια για την ομαδα του.
-Στο 58' ο Τζαμουρης Νικος βγαζει μονο του τον Μιχελακο Αρη με τον εμπειρο τερμ/κα του Κρονου Γραμματικακη και ο τελευταιος αποκρουει το σουτ του μικρου του Ευρωτα και αποσοβει βεβαιο γκολ για την ομαδα του.
-Στο 62' ο διαιτητης του αγωνα απεβαλε με απ ευθειας κοκκινη καρτα σε ακρως αντιαθλητικο φαουλ πανω στον Madalin σε μια απο της περιτεχνες ενεργειες του παιχτη του Ευρωτα.
-Στο 71' ο Μιχελακος Αρης απο τα πλαγια κανει μια κουρσα αρκετων μετρων και πασαρει στον Μadalin που βρισκοταν λιγο εξω απο την περιοχη και απεναντι στην εστια και αυτος δινει πασα στον Τζαμουρη Νικο,οπου απο τα πλαγια με δυνατο σουτ στην κλειστη γωνια του Γραμματικακη δεν του δινει κανενα περιθωριο αντιδρασης και γραφει το 2-0.
-Στο 73' σ ενα συνηθες μαρκαρισμα πανω στη μπαλα δυο παιχτων ,ο διαιτητης του αγωνα εξαντλοντας την αυστηροτητα του ΚΑΠ,εδειξε στο ποδοσφαιριστη του Ευρωτα τη δευτερη κιτρινη καρτα και το απεβαλε απο τον αγωνα ενω οι παιχτες του Κρονου σε αναλογα μαρκαρισματα ειχαν διαφορετικη αντιμετωπιση και γενικως σε ολο τον αγωνα εδειξε εχθρικες διαθεσεις προς την ομαδα του Ευρωτα Ελους, οπως ειχε κανει σε προηγουμενο αγωνα,σε εντος παλι παιχνιδι.
-Στο 76' ο Συριοπουλος Παν. κανει την σεντρα σε μια φαση διαδοχικων επιθεσεων της ομαδας του βγαζει την σεντρα και στο πρωτο δοκαρι ο αμυντικος του Ευρωτα που ειχε παραμεινει στην επιθεση με κεφαλια στελνει την μπαλα στο αριστερο παραθυρακι της εστιας του Κρονου και το λιγο στο δευτερο ημιχρονο και τελικο σκορ του αγωνα 3-0 του πρωτοπορου και βεβαιου απο τον πρωτο γυρο Πρωταθλητη, Ευρωτα Ελους, ειναι γεγονος.
-Ο Ευρωτας μετα το 3-0 ειχε σωρεια ευκαιριων που και να θελαμε δεν προλαβαιναμε να τα γραψουμε.Η ομαδα του Ελους αφησε στα αποδυτηρια τον κακο της εαυτο και εδειξε το πραγματικο της προσωπο που μας εχει δειξει τις 11 αυτες αγωνιστικες του πρωτου γυρου, που την φερνουν να ειναι μπροστα στην βαθμολογια με 10 βαθμους.
- ΤΟ ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ BLOG ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ  ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ,ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΛΘΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΚΩΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΝΕΙΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΙΔΙΕΤΕΡΑ ΣΤΗ ΜΑΚΡΙΝΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ,ΟΠΟΥ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ (ΠΕΤΡΟΣ ΒΡΟΥΤΣΑΚΟΣ)ΕΙΧΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΟ ΕΛΟΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ. 
-ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ:1).Ταμβακολογος Θανασης,2).Τζανετακος Σπυρος ,3).Κρητικακος Γιωργος Μαν.)4).Τζαμουρης Στελιος,5).Μπογρης Γεωργιος,6).Χιωτης Ιωαννης( στο 85' Κλαψης Χρηστος) 7).Μιχελακος Αρης ( στο 85' Μιχελακος Κωστας ),8).Αλιμπαλης Γιαννης,9)Τζαμουρης Νικος.10).Madalin Ronsea.,11)Συριοπουλος Παναγιωτης(στο 81' Αλιμπαλης Αλεκος.)
  • ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ:Ανα αγωνιστικη ημερα και με κοκκινα γραμματα τα εντος εδρας τερματα. 
  • 1).ΑλιμπαληςΓιωργος:1η,3η,3η,,4η,6η,6η,6η,
  •    7η,,9η,9η,10η,10η.
  • 2).Μadalin Ρoncea:2η,3η,6η,7η,8η,10,11η
  • 3).Τζαμουρης Νικος:2η,5η,6η,7η,8η,11η
  • 4).Mιχελακος Aρης Θ:7η,9η,9η,10η.
  • 5).Κλαψης Χρηστος:,5η
  • 6).Τζαμουρης Στελιος:,11η 
  • 7).Μιχελακος Αγης:,9η
  • 8).Αλιμπαλης Αλεξαντρος Δημ:
  • 9).Μιχελακος Κωστας:9η
  • 10) Αυτογκολ:2η
  • ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της 11ης αγωνιστικης 
  1. Ευρωτας Ελους........31..40--8
  2. Πανγυθεατικος Γ.Σ...21..27-11
  3. Α.Σ Απιδιας.............20..15-14
  4. Αμυκλιακος.............19..17-12
  5. Βοιας Νεαπολης.......17..18-14
  6. Καστρο Γερακιου......15..18-18
  7. Εθνικος βατικων.......12..17-23
  8. Ταξιαρχαι Νιατων......12...13-20
  9. Κρονος Αγ./Δημ.......11...13-24
  10. Α.Ο Δαφνιου............11...11-13
  11. Ηφαιστος Βρονταμα...10...8-19
  12.  Α.Σ Μανης.................5...11-32
  • 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ 21/12 ΚΑΙ 22/12/2013:Βοιας Νεαπολης-Α.Ο Δαφνιου 1-0(21/12),Πανγυθεατικος Γ Σ-Α.Ο Απιδιας 3-0(21/12),Ευρωτας Ελους-Κρονος Αγ./Δημ. 3-0 ,Ηφαιστος Βρονταμα-Αμυκλιακος 1-0,Ταξιαρχαι Νιατων-Α.Σ Μανης 2-0,Καστρο Γερακιου- Εθνικος Βατικων 2-1
  • 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ:Ευρωτας Ελους-Α.Ο Δαφνιου,Βοιας Νεαπολης-Ηφαιστος Βρονταμα,Κρονος Αγ.Δημητριου-Πανγυθεατικος Γ.Σ Ταξιαρχαι Νιατων-Αμυκλιακος,Καστρο Γερακιου-Α.Σ Απιδιας,Α.Σ Μανης-Εθνικος Βατικων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: