12 Δεκ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μουρίνιο: "Υπάρχουν και οι πρωταθλητές Ελλάδας"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν θέλησε να ξεγράψει κανέναν από τους πιθανούς αντιπάλους της Τσέλσι στην φάση των "16" του Champions League, ανάμεσα σε αυτούς και τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο, λίγες μέρες πριν από την κλήρωση που θα βγάλει τα 8 ζευγάρια της φάσης των "16" του Champions Leauge ρωτήθηκε για το αν έχει προτίμηση σε κάποια ομάδα και δεν θέλησε να απαντήσει και να διαγράψει κανέναν αντίπαλο, τονίζοντας πως όλες οι ομάδες είναι εξίσου δύσκολες.
Συγκεκριμένα είπε: "Έχεις τους πρωταθλητές Ρωσίας, τους πρωταθλητές Ελλάδας. Επίσης υπάρχει μία γερμανική ομάδα, η Λεβερκούζεν. Είναι πάντα πολύ δύσκολο. Οι πρωταθλητές Τουρκίας διαθέτουν τον Βασιλιά Ντιντιέ (Ντρογκμπά) και η Μίλαν είναι είναι Μίλαν. Έχουν κατακτήσει το τρόπαιο εφτά φορές. Είναι δύσκολα.
Όταν παίζουμε σε νοκ-άουτ αγώνες, από τη μία έχουμε να κάνουμε με την τακτική μας και από την άλλη με το συναίσθημα. Θα είναι πάντα δύσκολα. Το γεγονός πως το δεύτερο ματς διεξάγεται εντός έδρας δεν σημαίνει κάτι". 

Πηγή: Contra

Live Streaming.18:45 CSKA Moscow - Barcelona,Live Streaming.19:00 Zalgiris - Anadolu Efes Istanbul Euroleague

Live Streaming.20:00 Eintracht Frankfurt - APOEL Nicosia FC,Live Streaming.19:55 Uefa Europa League Simulcast Europa League.Eastern European Time

Δεν υπάρχουν σχόλια: