14 Δεκ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Με νέα πρόσωπα και Ιμπαγάσα στον Άρη

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα επιστρέφει μετά από καιρό σε αποστολή και δεν αποκλείεται οι φίλοι του Ολυμπιακού να τον δουν να αγωνίζεται στο αυριανό παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Μίτσελ επέλεξε τον Αργεντίνο «μπαλαδόρο» στους 19 που θα ταξιδέψουν για τη Θεσσαλονίκη, αφήνοντας εκτός τους Μπονγκ, Φουστέρ και Γιαταμπαρέ, αλλά και τους τραυματίες Μήτρογλου και Μανιάτη.
Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να παραταχθούν με αλλαγές, με τους Εντινγκά και Βάις να θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για να είναι στο αρχικό σχήμα. Ο Μίτσελ θέλει να φρεσκάρει την ενδεκάδα περιμένοντας ταυτόχρονα ένα δύσκολο παιχνίδι, θέλοντας να έχει όσο το δυνατόν πιο έτοιμους παίκτες στη διάθεσή του.
Στη σημερινή προπόνηση, το βάρος έπεσε στην κατοχή και τον έλεγχο της μπάλας, ενώ από το πρόγραμμα δεν έλειψε και η τακτική. Παράλληλα, οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν και στις στημένες φάσεις, αναπτύσσοντας την αμυντική και επιθετική τους αντίδραση.
Ο Γιάννης Μανιάτης γυμνάστηκε κανονικά με την ομάδα, προσθέτοντας και ατομικό αερόβιο πρόγραμμα στην εκγύμνασή του, ενώ ρυθμό ανεβάζει και ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος έκανε θεραπεία και ατομικό αερόβιο.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι. Αναλυτικά: Μέγερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Τσόρι Ντομίνγκεζ, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανωλάς, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Σιόβας, Τόρες, Βάις. 

Πηγή: Goal

Live Streaming.14:45 Manchester City - Arsenal England Premier League Eastern European Time


Live Streaming.16:30 Bayern Munchen - Hamburger


Live Streaming.TSG Hoffenheim - Borussia Dortmund Germany 1. Bundesliga Eastern European Summer Time

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Pre-game: Πλατανιάς - Ξάνθη (15:00)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οι Ελληνες χτυπάνε το κεφάλι τους

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Oι... πτήσεις του Γιάννη με τους Μπουλς (Vid)

Δεν υπάρχουν σχόλια: