13 Δεκ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Η... ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΣΙΤΙ Πελεγκρίνι: «Εγώ φταίω που μπερδέψαμε το σκορ»

Πελεγκρίνι: «Εγώ φταίω που μπερδέψαμε το σκορ»
Την ευθύνη πήρε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι για το λάθος σκορ που «κυνηγούσε» η Μάντσεστερ Σίτι, στον αγώνα με την Μπάγερν για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Η Σίτι πήρε την νίκη με 3-2 επί της Μπάγερν και αν είχε σκοράρει ένα γκολ ακόμα μπορούσε να είναι πρώτη στον όμιλο της, όμως ο Χιλιανός προπονητής των «πολιτών», νόμιζε πως για να γίνει αυτό χρειαζόταν όχι ένα αλλά δυο γκολ.
Η Σίτι είχε προβάδισμα με 3-2 από το 62΄ και ο Πελεγκρίνι χειρίστηκε το ματς σαν να ήθελε να διαφυλάξει το αποτέλεσμα, αφήνοντας τον Σέρχιο Αγουέρο στον πάγκο των «πολιτών».
Η γκάφα του Χιλιανού προκάλεσε μεγάλη έκπληξη και ο ίδιος απολογήθηκε για το μαθηματικό λάθος του λέγοντας: «Δεν έπρεπε να γίνει. Πριν από τον αγώνα ήξερα ότι έπρεπε να νικήσουμε 3-0, επειδή χρειαζόμασταν ένα γκολ στην διαφορά, από ότι είχαν σκοράρει εκείνοι εδώ.
Αφού σκόραραν εκείνοι το πρώτο γκολ συνέχισα να σκέφτομαι, ότι το 3-1 δεν ήταν αρκετό, γιατί είχαν καλύτερη διαφορά γκολ οπότε σκέφτηκα ότι θα έπρεπε να νικήσουμε με τρία γκολ διαφορά, 3-0 ή 4-1.
Μετά και το δεύτερο γκολ, σταμάτησα να σκέφτομαι το τι θα γινόταν αν σκοράραμε τέσσερα γκολ. Αυτό ήταν το λάθος μου, γιατί δεν σκοράρουν πολλές ομάδες τέσσερα γκολ απέναντι στη Μπάγερν. Προσπάθησα να σκεφτώ καλύτερα πως μπορούμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι μετά το 2-0.
Πρώτα από όλα αναγνωρίζω το λάθος μου, αλλά δεν νιώθω ένοχος για αυτό που κάναμε γιατί προσπαθήσαμε να σκοράρουμε ένα τέταρτο γκολ» 

Πηγή: Goal

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα σενάρια ελληνικού "εμφυλίου" στο Top16

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η Γερμανία χτίζει δικές της εγκαταστάσεις στη Βραζιλία

 

Live Streaming.20:30 Galatasaray Crown - Zastal Zielona Gora,Live Streaming.21:30 Emporio Armani - Brose,Live Streaming.21:45 Real Madrid - Strasbourg Euroleague Euroleague

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συμφωνία Ολυμπιακού-Εργοτέλη για Πελέ


Live Streaming.18:00 PBC Lokomotiv Kuban - Panathinaikos 63-82

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΤΑ 3 ΓΚΡΟΥΠ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ Ανάλυση των αντιπάλων του ΠΑΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: