11 Δεκ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δέλλας: «Κάποιοι πρέπει να σέβονται την ΑΕΚ»

Δέλλας: «Κάποιοι πρέπει να σέβονται την ΑΕΚ» | onsports.gr

Ο Τραϊανός Δέλλας έμεινε ικανοποιημένος από τη νοοτροπία των ποδοσφαιριστών του και άφησε αιχμές για τους ανθρώπους του Ηρόδοτου.
Συγκεκριμένα, ο «Κολοσσός» έμεινε ικανοποιημένος από αυτά που είδε από τους ποδοσφαιριστές του, τονίζοντας πως η ΑΕΚ θα πάρει σίγουρα την άνοδο. Ταυτόχρονα όμως, έκανε και τα παράπονά του για τους ανθρώπους του Ηρόδοτου και την αντιμετώπιση της ομάδας του.
Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Η ψυχολογία της ομάδας ξέρουμε ποια είναι και ποιος είναι ο στόχος. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Σεβόμαστε τους πάντες που παίζουν ποδόσφαιρο. Σήμερα αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που προσπαθεί να πάρει βαθμούς. Πρέπει να φύγουμε γρήγορα από την κατηγορία. Και αυτό θα γίνει με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Είχα πει στο Μενίδι πως μ’ αυτές τις εμφανίσεις δεν θα ανέβουμε και παρεξηγήθηκα. Η ομάδα θα ανέβει και είναι σίγουρο. Αλλά όταν δίνεις δικαιώματα, γίνεται αυτό που έγινε σήμερα, με τους αντιπάλους μας να νομίζουν πως θα παίξουν το ματς της ζωής τους απέναντι στην ΑΕΚ. Η ομάδα σήμερα έπαιξε ποδόσφαιρο, είμαι ικανοποιημένος. Λάθη πάντα γίνονται. Αλλά τα λάθη πρέπει να διορθώνονται. Τα παιδιά σήμερα κάτι μου έδειξαν. Έδειξαν την νοοτροπία τους. Εμείς εκπροσωπούμε την ΑΕΚ και σεβόμαστε τους πάντες. Αλλά θα πρέπει να μας σέβονται. Γιατί τις προηγούμενες μέρες, κάποιοι από τον Ηρόδοτο δημιούργησαν κλίμα πως θα έπαιζαν μ’ ένα χωριό. Η ΑΕΚ είναι μια τεράστια ομάδα. Και πρέπει να την σέβονται. Και αν κάποιοι έχουν λίγους οπαδούς, η ΑΕΚ έχει εκατομμύρια οπαδούς. Εμείς είμαστε επαγγελματίες, δουλεύουμε επαγγελματικά και θέλουμε να πάμε την ομάδα εκεί που ήταν. Όλες οι ομάδες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τα δικά μας λάθη. Αυτά τα λάθη προσπαθούμε να διορθώσουμε. Σήμερα έγιναν λάθη, το παιχνίδι πήγε στην δύναμη, έγινε αντιαθλητικό παιχνίδι που ο διαιτητής το επέτρεψε. Αλλά θα πρέπει να το ξεπεράσουμε και αυτό. Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι η ιστορία της. Και αυτό κάνει την ομάδα μεγάλη. Και γι αυτό μίλησα για τον σεβασμό. Ο κόσμος θα είναι πάντα μαζί μας». 

Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Live Streaming.Champions League.

Live Streaming.21:45 AC Milan - Ajax,Live Streaming.21:45 SSC Napoli - Arsenal,Live Streaming.21:45 Atletico Madrid - FC Porto,Live Streaming.21:45 FC Austria Wien - Zenit Petersburg.Champions League Eastern European Time

 

Live Streaming.21:45 Chelsea - Steaua Bucuresti,Live Streaming.21:45 Marseille - Borussia Dortmund,Live Streaming.21:45 FC Austria Wien - Zenit Petersburg,Live Streaming.21:45 FC Schalke 04 - FC Basel.Champions League Eastern European Time

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:H κορυφαία ενδεκάδα της Άρσεναλ... Γιουνάιτεντ!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Περπέρογλου: «Προετοιμαζόμαστε για το μαραθώνιο»

Δεν υπάρχουν σχόλια: