19 Δεκ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το χρυσό συμβόλαιο του Μήτρογλου

Διαβάστε πόσα χρήματα θα πάρει ο Κώστας Μήτρογλου από το νέο συμβόλαιο, τι γίνεται με τη "ρήτρα" και ποιες δυο ομάδες έκανα επίσημες προτάσεις αλλά τις απέρριψε ο Ολυμπιακός.
Κερδισμένοι και οι δυο. Αυτός θα μπορούσε να είναι ένας ακόμα τίτλος για το κείμενο μας. Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Κώστας Μήτρογλου κέρδισαν από το νέο deal που κρατά τον 25άχρονο άσο στον Πειραιά μέχρι το 2017.
Η όλη διαδικασία κράτησε 3-4 μέρες και ολοκληρώθηκε με το τελευταίο ραντεβού μεταξύ των δυο πλευρών την Πέμπτη το μεσημέρι.







Πριν από ένα μήνα περίπου το Sport24.gr είχε γράψει ένα κείμενο με το τι συμβαίνει όσον αφορά τον Έλληνα επιθετικό. Διαβάσατε για τη ρήτρα του παίκτη που ακούει στο όνομα Ολυμπιακός και φυσικά για το ότι ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει σε λίγους μήνες.
Ο χρόνος αντί να φέρει μεταγραφή έφερε τον τραυματισμό, ο Βαγγέλης Μαρινάκης κινήθηκε πανέξυπνα και έκανε πρόταση στο σωστό timing στον παίκτη και ο Κώστας Μήτρογλου μπορεί να γίνει ακόμα και ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής.
Τρελά λεφτά
Η αλήθεια είναι πως συμβόλαιο όπως αυτό που υπέγραψε ο Μήτρογλου, αυτή τη στιγμή, μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να προσφέρει στην πράξη γιατί στα λόγια έχουμε δει τον Ροναλντίνιο να έρχεται όχι μία αλλά... δυο φορές στην Ελλάδα.
Ο Έλληνας επιθετικός θα πάρει περίπου 1.3 εκ. ευρώ φιξ από τον Ολυμπιακό και από εκεί και πέρα υπάρχουν μπόνους που μπορούν να φτάσουν τις αποδοχές του μέχρι και 1.6, 1.7 και 1.8 εκ. ευρώ (μόνο ο Παπασταθόπουλος τον κοντράρει στα χρήματα)!
Ξεκαθαρίζουμε. Μπόνους "εύκολα" για τον Ολυμπιακό που αφορούν κατάκτηση πρωταθλήματος, Κυπέλλου, γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ, πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και φυσικά πορεία στην Ευρώπη κάτι που φέτος έχει ήδη γίνει με την πρόκριση στους "16".
Η ρήτρα και οι προτάσεις
Οι δυο πλευρές ξέρουν και επικοινωνούν μεταξύ τους. Έτσι ρήτρα δεν μπήκε στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, όμως υπάρχει η συμφωνία με λόγο πως αν έρθει πρόταση από ανταγωνιστική ομάδα, ο Ολυμπιακός δεν θα σταθεί εμπόδιο στον παίκτη, αρκεί πάντα να έρθει ένα ικανοποιητικό ποσό (9-11 εκ. ευρώ).
Εξάλλου στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πως αν "κόψουν" το δρόμο του παίκτη για το εξωτερικό ουσιαστικά θα τον "χάσουν" μιας και διαθέτει ιδιαίτερο χαρακτήρα.
Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως οι ερυθρόλευκοι αλλά και ο Μήτρογλου πρόσφατα απέρριψαν επίσημες προτάσεις από την Μπενφίκα και την Γουέστ Χαμ οι οποίες άγγιξαν τη ρήτρα που υπήρχε.
Καταλαβαίνουμε λοιπόν πως ο παίκτης αν φύγει, θα το κάνει για ομάδα που θα πρωταγωνιστεί.... 

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:45 Partizan vs CSKA Moscow 62-73,Nanterre vs Fenerbahce 76-95,Siena vs Unicaja 62-64,Μπαρτσελόνα - Μπουντιβέλνικ 96-77,Μπάμπεργκ-Ζαλγκίρις 80-84 .

 

Live Streaming.21:45 Panathinaikos vs Maccabi Tel Aviv 55-68

 

Live Streaming.19:45 Zielona Gora vs Olympiakos 80-91

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στην 12η θέση της παγκόσμιας κατάταξης η Εθνική Ελλάδας

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δεν φεύγει ο Γκασόλ από τους Λέικερς

 

LIVE Άρης - Αστέρας Τρίπολης 1-1

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σπανούλης: «Δεν υποτιμώ κανέναν αντίπαλο»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παραιτήθηκε ο Σπάθας

 

Live: Πανιώνιος-Βέροια 2-1

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χαμόγελα, αλλά και προβλήματα στον ΠΑΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: