21 Δεκ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:; ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ «Πραξικοπηματική η επιλογή των διαιτητών»

«Πραξικοπηματική η επιλογή των διαιτητών»
Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ολυμπιακός σχετικά με την επιλογή των διαιτητών για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό (23/12). Οι «ερυθρόλευκοι» χαρακτηρίζουν την επιλογή των ρέφερι «πραξικοπηματική», λέγοντας ότι έγινε με άδηλα και αδιαφανή κριτήρια. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός στέκεται στον αποκλεισμό των Πηλοίδη, Κορομηλά και Φούφη.
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
Η πραξικοπηματική επιλογή των διαιτητών για τον ημιτελικό του κυπέλλου της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ έγινε με άδηλα και αδιαφανή κριτήρια.
Μάλιστα η διαδικασία που ακολουθήθηκε στη συγκεκριμένη φάση του θεσμού για την επιλογή τους δεν είχε ποτέ εφαρμοστεί στο παρελθόν.
Ο αποκλεισμός τριών διεθνών διαιτητών δημιουργεί μεγάλα ερωτηματικά και σκιές. Υπενθυμίζουμε ότι οι τρεις διαιτητές που αποκλείστηκαν (Πηλοίδης – Κορομηλάς – Φούφης) ήταν αυτοί που οδήγησαν σε τιμωρία τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού με εξάμηνη έκπτωση από το προεδρικό αξίωμα με τριετή αναστολή, με όσα είχαν καταγράψει σε περυσινά φύλλα αγώνων και είναι οι ίδιοι που υπέστησαν εγκληματικές επιθέσεις στα σπίτια τους.
Ο νοών νοείτω..... 

Πηγή: Goal

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Pre-game: ΟΦΗ - Παναιτωλικός (15:00)


Live Streaming.14:45 Liverpool FC - Cardiff England Premier League


Live Streaming.15:00 OFI Crete - Panaitolikos Greece Super League


Live Streaming.17:00 Crystal Palace - Newcastle,Live Streaming.17:00 Fulham - Manchester City,Live Streaming.17:00 Stoke - Aston Villa,Live Streaming.17:00 Manchester United - West Ham,Live Streaming.17:00 Sunderland - Norwich,Live Streaming.17:00 West Bromwich - Hull England Premier League .Eastern European Time

Live Streaming.17:15 Atromitos - Panathinaikos

Δεν υπάρχουν σχόλια: