10 Δεκ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αρνητικό ρεκόρ διετίας για Πανιώνιο

Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στη Superleague ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, κάτι που έχει να συμβεί σχεδόν δύο χρόνια. Διαβάστε ποια ήταν η τελευταία φορά και κόντρα σε ποιες ομάδες.

Έναν πολύ σημαντικό βαθμό πήρε στο Αγρίνιο ο Πανιώνιος τη Δευτέρα, ο οποίος έμεινε όρθιος σε μία αρκετά δύσκολη έδρα.
Έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Γιάννη Ανέστη οι "κυανέρυθροι" προσέθεσαν έναν ακόμη βαθμό στο ενεργητικό τους και πλέον στρέφουν τα βλέμματά τους στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης.



Ωστόσο, στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό η ομάδα της Νέας Σμύρνης συμπλήρωσε τρία παιχνίδια χωρίς γκολ και συνολικά περισσότερα από 315 λεπτά (σ.σ. 7 ημίχρονα). Τελευταία φορά που πέτυχε γκολ ο Πανιώνιος ήταν στο 2-1 επί του Ατρομήτου, όταν το πρώτο προήλθε από το τραγικό λάθος του Μιχάλη Σηφάκη και το δεύτερο από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χρήστου Αραβίδη.
Στο παιχνίδι με το Λεβαδειακό είχε κάποιες καλές στιγμές, κόντρα στην Ξάνθη ο Αραβίδης έχασε πέναλτι, αλλά στο Αγρίνιο η ομάδα του Νίκου Παντελή δεν είχε επί της ουσίας ούτε μία καλή στιγμή. Ακόμα κι έτσι, πάντως, θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι διαφορετικά αν έχει δοθεί πέναλτι στη φάση του Καλί.
Όπως και να έχει οι Νεοσμυρνιώτες συμπλήρωσαν τρία παιχνίδια χωρίς γκολ και αυτό είχε να συμβεί από πρόπερσι. Συγκεκριμένα από τον Φεβρουάριο του 2012, όταν ο Πανιώνιος δεν είχε σκοράρει κατά σειρά κόντρα σε ΑΕΚ (έχασε 1-0), ΠΑΣ Γιάννινα (0-0), και Ολυμπιακό (έχασε 2-0). Πέρυσι, όταν ο Πανιώνιος ήταν μία άκρως επιθετική ομάδα, αυτό δεν έγινε ποτέ ενώ μόλις μία φορά δε σκόραρε σε δύο παιχνίδια στη σειρά (κόντρα σε ΑΕΚ και ΠΑΣ, τον Φεβρουάριο, όταν έχασε και από τους δύο με 1-0). 

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:45 Olympiakos - RSC Anderlecht FC Champions League

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:38 αλήθειες που δεν γνωρίζατε για το ανθρώπινο σώμα!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ψάχνει "φως" ο Παστόρε απέναντι στην Μπενφίκα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Και θέλουμε και μπορούμε να κερδίσουμε την ΑΕΚ"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Νέο γήπεδο για την Μπαρτσελόνα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πρώτα η ρήτρα και μετά τα στοιχεία

Δεν υπάρχουν σχόλια: