11 Δεκ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σίμονς: Θα είμαι έτοιμος στον ημιτελικό με τον ΠΑΟ

Ο αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού, Σέντρικ Σίμονς, μίλησε για την επιστροφή του στα παρκέ, ενόψει της αναμέτρησης με την Σιένα (12/12), ενώ τόνισε ότι θα είναι 100% έτοιμος στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.


"Αισθάνομαι καλά τον ώμο μου. Βρίσκομαι βέβαια σε στάδιο αποθεραπείας, αλλά δεν αισθάνομαι πόνους και το σίγουρο είναι πως όσο περνάει ο καιρός θα είμαι όπως πρέπει.
Το σημαντικό όμως είναι πως νιώθω δυνατά τα πόδια μου", είπε αρχικά ο σέντερ των πρωταθλητών Ευρώπης.
Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για αν είναι πιο δύσκολο να αντιμετωπίσει τις ψυχολογικές επιπτώσεις ενός τραυματισμού ή τις σωματικές: "Πιο δύσκολο είναι το ψυχολογικό κομμάτι. Δεν πρέπει να φοβάσαι πως θα ξανατραυματιστείς".
Ο Σίμονς είχε τραυματιστεί στον αγώνα με την Σιένα στην Φλωρεντία, όταν και είχε επιχειρήσει να κόψει τον Χάκετ: "Θα προσπαθήσω πάλι να τον σταματήσω με τον ίδιο τρόπο.
Ισως, όμως, με τον άλλο ώμο. Θα είναι μια γρήγορη απόφαση. Θα προσπαθήσω πάντως να παίξω καλή άμυνα".
Τέλος,  ρωτήθηκε αν στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό θα είναι 100% έτοιμος: "Το παιχνίδι είναι δύο βδομάδες μακριά. Συμμετέχω στις προπονήσεις.
Δουλεύω και στόχος μου να μπορώ να βοηθήσω έστω και για τέσσερα πέντε λεπτά. Πιστεύω πως θα είμαι έτοιμος". 


Πηγή: Sport.gr

Live Streaming.21:45 AC Milan - Ajax,Live Streaming.21:45 SSC Napoli - Arsenal,Live Streaming.21:45 Atletico Madrid - FC Porto,Live Streaming.21:45 FC Austria Wien - Zenit Petersburg.Champions League Eastern European Time

 

Live Streaming.21:45 Chelsea - Steaua Bucuresti,Live Streaming.21:45 Marseille - Borussia Dortmund,Live Streaming.21:45 FC Austria Wien - Zenit Petersburg,Live Streaming.21:45 FC Schalke 04 - FC Basel.Champions League Eastern European Time

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το video του… επίμαχου πέναλτι της ΑΕΚ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ουίλιαμς: Πολύ καλή ομάδα ο Παναθηναϊκός

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δέλλας: «Κάποιοι πρέπει να σέβονται την ΑΕΚ»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:H κορυφαία ενδεκάδα της Άρσεναλ... Γιουνάιτεντ!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Περπέρογλου: «Προετοιμαζόμαστε για το μαραθώνιο»

Δεν υπάρχουν σχόλια: