28 Δεκ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Νόλαν: Θα σωθούμε

Η φετινή σεζόν αποδεικνύει πολύ δύσκολη για τη Γουέστ Χαμ, ωστόσο, ο Κέβιν Νόλαν παραμένει αισιόδοξος και μετά την ισοπαλία (3-3) με τη Γουέστ Μπρομ στο «Άπτον Παρκ», εξέφρασε τη σιγουριά του για την παρουσία των «σφυριών» στην Πρέμιερ Λιγκ και την επόμενη σεζόν

Έξι ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε στο πρωτάθλημα η λονδρέζικη ομάδα, ενώ ο Σαμ Άλαρνταϊς, σε κάθε «στραβό» αποτέλεσμα, ξέρει πως θα ακούσει και θα διαβάσει πολλά τις επόμενες μέρες, αφού τα σενάρια περί της απόλυσής του... δίνουν και παίρνουν.
Τα «σφυριά», πήραν έναν βαθμό από την αναμέτρηση (1-1) με τη Γουέστ Μπρομ στη 19η αγωνιστική και τελευταία για το 2013 και ο Κέβιν Νόλαν, αμέσως μετά, εμφανίστηκε μεν απογοητευμένος για το αποτέλεσμα του αγώνα, αλλά αισιόδοξος για την πορεία του συλλόγου.
«Είμαι απογοητευμένος. Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο κυριαρχήσαμε. Ο Ανελκά, όμως έβαλε δύο γκολ και έδειξε την κλάση του. Έχω παίξει μαζί του και ξέρω τι είναι ικανός να κάνει. Στην ανάπαυλα, ο προπονητής ήταν καταπληκτικός μαζί μας και μας είπε να ηρεμήσουμε και να μην επηρεαστούμε από αυτό που έγινε στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Ήταν μια εξαιρετική εμφάνιση, αλλά δεν πήραμε τη νίκη και είμαι πολύ απογοητευμένος που δεν τα καταφέραμε» είπε ο έμπειρος μέσος και συνέχισε, ερωτηθείς για τα σενάρια περί αντικατάστασης του Σαμ Άλαρνταϊς:
«Αν απομακρυνθεί ο κόουτς, τότε θα τον προτιμήσει κάποια από τις υπόλοιπες ομάδες που κινδυνεύουν με υποβιβασμό. Είναι σίγουρο αυτό. Είμαστε όλοι ενωμένοι και δίπλα του. Ο πρόεδρος καταλαβαίνει ότι έχουμε και απώλειες λόγω προβλημάτων τραυματισμού και νομίζω ότι έχουν πολύ καλή σχέση με τον κόουτς. Νομίζω ότι θα καταφέρουμε να σωθούμε φέτος». 

Πηγή: AEK365

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Έχει προϊστορία με τον Αστέρα…

 

Live Streaming.20:00 Boston Celtics vs Cleveland Cavaliers Eastern European Summer Time

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Εμειναν Αθήνα Σπανούλης και Πέτγουεϊ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χιλιάδες Ενωσίτες στο Καυτατζόγλειο παρά την απαγόρευση ομαδικής μετακίνησης

 

Live Streaming.17:00 Manchester City - Crystal Palace 1-0,Norwich - Manchester United 0-1,Aston Villa - Swansea 1-1,Hull - Fulham 6-0.Premier League LIVE

 

Live Streaming.14:45 West Ham - West Bromwich 3-3England Premier League

Δεν υπάρχουν σχόλια: